Finland

Vau, mikä mamma! Jennifer Lopez lauloi hottisäitinsä kanssa tuutulaulun suurelle yleisölle - supertähden geeniperimä selvisi

Laulaja Jennifer Lopez, 51, teki ihanan teon, kun pyysi äitinsä Guadalupe Rodriguezin, 75, konserttilavalle sunnuntaina (2.5.) kesken esityksensä. He lauloivat kauniin tuutulaulun suurelle yleisölle, kertoi Entertainment weekly -julkaisu. Näyttävän äiti-tytär kaksikon hoilaama kappale oli Neil Diamondin vuoden 1969 hittibiisi Sweet Caroline, joka on heille hyvin merkittävä. 

- Äiti, onko totta, että lauloit tätä minulle kun olin vauva? Jennifer kysyi äidiltään.

Supertähden äiti oli laulanut biisiä pienellä muutoksella, kun hän keinutti tytärtään. Hän oli vaihtanut kappaleen Caroline-nimen kohdalle Jenniferin, joten siitä tuli suomeksi käännettynä ihana Jennifer. 

Lue myös: Miten käy JLo:n miljoonasormuksen?! Eronnut superpari Jennifer Lopez ja Alex Rodriquez kiistävät pettämisväitteet 

Artisti pyysi äitiään laulamaan kappaletta samalla tavalla, ja kannusti yleisöään auttamaan biisin aikana.

Katsojille ei varmasti jäänyt epäselväksi, mistä Jenniferin maailmankuulut kurvit ja kauneus ovat peräisin. Upeaa äitiä ei hevillä uskoisi 75-vuotiaaksi nuorekkuutensa vuoksi, mikä lupaa hyvää myös Jenniferille.

1011

Hyväntekeväisyyttä

Jenniferin äiti pääsi laulaa lurauttamaan suurehkolla VAX LIVE: The Concert to Reunite the World -keikalla, jolla kannustetaan ihmisiä ja yrityksiä tukemaan koronavirusrokotteita. Heidän lisäkseen lavalla nähtiin Foo Fighters -yhtye, Selena Gomez, Eddie Vedder, Josh Kilnghoffer, Brian Johnson, prinssi Harry ja J Balvin

Lue myös: Nyt se on virallista! Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez purkivat kihlauksensa: ”Tulemme toimeen paremmin ystävinä”

Konsertti äänitettiin viime sunnuntain aikana, ja se esitetään tällä viikolla vielä monissa suoratoistopalveluissa sunnuntainvastaisena yönä ennen äitienpäivää. Videopätkät ovat kuitenkin levinneet jo netissä ympäri maailman.

45

Football news:

Glick after 1:1 with Spain: For Poland, the Euro is just beginning
Muller-Gozensu after 4-2 with Portugal: No wonder you only ran for 60 minutes. You are playing in Italy
Spain will be in the play-offs, I'm sure. Alba about the Euro
Mendieta about 1:1 with Poland: Spain acted very monotonously
Lewandowski about 1:1 with Spain: Our plan worked. Poland will not be the favorite in the game against Sweden
Pau Torres: Spain will do everything to reach the next round of the Euro. You need to believe in yourself
Enrique pro 1:1 with Poland: I expected more superiority from Spain. No one said that it would be easy