Finland

Victoria Beckhamin 19-vuotias Brooklyn-poika julkaisi ”yläosattoman” kuvan äidistään – fanit äimistyivät: ”Olenko se vain minä...?”

Victoria Beckham, 44, esitteli viikonloppuna Lontoossa uuden vaatemallistonsa. The Sunin mukaan Beckham juhlisti samalla 10-vuotista uraansa muotisuunnittelijana. Paikalla Victorian suuressa muotinäytöksessä oli koko Beckhamien kuusihenkinen perhe sekä noin 250 vierasta.

Beckhamit olivat pukeutuneet Victorian suureen hetkeen trendikkäästi. Perhe istui yhdessä näytöksen eturivissä Harper-tyttären ja Romeo-, Brooklyn- ja Cruz -poikien tukiessa äitiään.


Perheen pojat olivat pukeutuneet rennosti t-paitoihin ja lenkkareihin, David-isällä oli yllään tyylikäs puku ja 7-vuotias Harper oli puettu sievään mekkoon. Päivän päätähti Victoria oli valinnut ylleen beigen takin ja turkoosit housut omasta mallistostaan.

The Sunin mukaan perhe jatkoi juhliaan myöhemmin Lontoossa sijaitsevassa Victorian liikkeessä.


Näytöksen jälkeen perheen esikoinen, 19-vuotias Brooklyn onnitteli äitiään Instagram-tilillään. Ylpeä poika julkaisi äidistään kuvan, jossa tämä vaikuttaa poseeraavan ilman paitaa.

Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


– Upeaa äiti, jälleen yksi uskomaton muotinäytös, Brooklyn hehkuttaa kuvatekstissä.
Brooklynin kuva keräsi vain muutamassa tunnissa satoja tuhansia tykkäyksiä ja lukuisia kommentteja. Suurin osa kommentoijista ihasteli Victorian kauneutta ja kehui tämän lahjoja muotisuunnittelijana. Osa kommentoijista oli kuitenkin myös varsin äimistyneitä siitä, että Brooklyn julkaisi äidistään yläosattoman kuvan.

– Olenko se vain minä, jonka mielestä on vähän outoa, että hän julkaisee käytännössä topless-kuvan äidistään? eräs kommentoija ihmetteli.

– Minustakin se on outoa, toinen jatkoi.

– Yläosaton äiti? Yök, kolmas totesi.

Brooklynia kommenteissa puolustelevat totesivat, että heidän mielestään näyttäisi siltä, että Victorialla olisi kuvassa yllään liivi. Fanien mielestä Victorian olkapään takana vaikuttaisi olevan sauma, joka kielisi siitä, että hän ei ole kuvassa yläosattomissa.

Osa kuitenkin on vakuuttuneita siitä, että Beckham on ainoastaan peittänyt etumuksensa pyyhkeellä.


Brooklyn Beckham on aiemmin esitellyt Instagram-tilillään tatuointinsa, jossa komeilee näyttävästi teksti ”Äiti”. Brooklynin tiedetään olevan varsin läheinen vanhempiensa kanssa.

Lue lisää: Brooklyn Beckhamin, 18, uusi tatuointi tihkuu rakkautta äitiä kohtaan – fanit haltioissaan: ”Herttainen mammanpoika”

Brooklyn on ollut otsikoissa myös naisseikkailujensa vuoksi. 19-vuotias nuorukainen on viihtynyt tänä vuonna esimerkiksi Playboy-malli Lexi Woodin kanssa.

Lue lisää: David Beckhamin 19-vuotias poika on liukas liikkeissään: vaihtoi parissa viikossa Hollywood-tähden Playboy-malliin


Football news:

Antonio Conte: I will not hesitate before leaving if Inter are not happy with what I am doing
Diego Godin: Inter will do everything to keep second place. Now we need to think about how to catch up with Juventus
Harry Maguire: Manchester United want to fight for trophies
Zidane on the victory over Granada: real suffered as a team. Two more games, we haven't won La Liga yet
Real have won 11 games with a minimum score in La Liga for the first time in 11 years
Akinfenwa after Wycombe's exit to the championship: the Only person who can charge me even more is Klopp
Ramos on the title: I hope that Real Madrid will celebrate the championship on Thursday. Everything is in our hands