Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Yksi kuollut yöllisessä kolarissa Porvoossa – Itäväylä: Kolme ihmistä auton tavaratilassa

Porvoossa on tapahtunut vakava kolari, jossa on kuollut yksi ihminen. Hätäkeskus sai hälytyksen keskisuuresta tieliikenneonnettomuudesta varhain perjantaina kello 00.22.

Onnettomuuskohta on Läntisellä Mannerheiminväylällä Hornhattulantien risteyksen kohdalla. Itä-Uudenmaan pelastuslaitos tviittasi yöllä, että tie oli poikki ja viranomaiset ohjasivat liikennettä.

Tiedotusvastuu on siirtynyt pelastuslaitokselta Itä-Uudenmaan poliisilaitokselle. Poliisi vahvistaa Iltalehdelle, että yksi henkilö on kuollut ja poliisi tutkii tapausta.

Poliisi ei kommentoi tapahtumien kulkua tarkemmin tai mahdollisia tutkittavia rikosnimikkeitä. Viranomaiset tiedottavat asiasta lisää alkuviikosta.

Kolarista uutisoi ensimmäisenä Itäväylä. Lehden mukaan yhdeksän ihmistä on loukkaantunut kahden henkilöauton kolarissa, heistä kolme vakavasti. Autot romuttuivat täysin.

Päivystävä palomestari Jouni Virta kommentoi Itäväylän haastattelussa, että toisessa henkilöautossa oli kahdeksan henkilöä. Kolme heistä oli auton tavaratilassa.