logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Greece

Εργαστήριο συσκευασίας αφορολόγητου καπνού στην Καρδίτσα

Ο 74χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας

Σε επάγγελμα είχε αναδείξει ένας 74χρονος Έλληνας την διακίνηση αφορολόγητου καπνού, τον οποίο μάλιστα έκοβε και συσκεύαζε ο ίδιος σε δέματα του ενός κιλού, μέσα σε ένα αυτοσχέδιο εργαστήριο που είχε στήσει μέσα στην κατοικία του στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας!

Ο λαθρέμπορος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν μία μηχανή για την κοπή του καπνού, καθώς και πλήθος υλικών συσκευασίας. Στον ίδιο χώρο, κατασχέθηκαν 12 κιλά και 87 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού που ο ηλικιωμένος δράστης δεν είχε προλάβει να συσκευάσει.

Ο λαθραίος καπνός παραδόθηκε στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του Δημοσίου, ενώ ο 74χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία.
Themes
ICO