This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

«Νταής» η Καμάλα Χάρις; -Ασκεί δριμεία κριτική στο προσωπικό της, παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον

Για συμπεριφορά «νταή» κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι στο γραφείο της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις,

Οι εργαζόμενοι στο γραφείο της Καμάλα Χάρις αναφέρουν ότι τους ασκεί «διαρκώς κριτική».

Το άρθρο της Washington Post – αποτέλεσμα συνεντεύξεων με 18 άτομα που συνδέονται με την Αντιπρόεδρο – ισχυρίζεται επίσης ότι δεν διαβάζει τις ενημερώσεις που ετοιμάζει το προσωπικό της, και στρέφεται σε αυτές μόνο όταν έχει επικριθεί πως ήταν απροετοίμαστη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ισχυρισμοί αυτοί του προσωπικού που εργάζονταν για την Καμάλα Χάρις δημοσιεύτηκαν εν μέσω επιβεβαιωμένων αποχωρήσεων δύο στελεχών υψηλού επιπέδου, με άλλους δύο να ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο. «Είναι ξεκάθαρο πως δεν συνεργάζεται με κάποιον που είναι πρόθυμος να κάνει όλη την προετοιμασία και τη δουλειά» είπε ένας πρώην συνάδελφός της στην Washington Post. «Με την Καμάλα Χάρις, πρέπει να υπομένεις μια συνεχή κριτική που καταστρέφει την ψυχή σου καθώς και τη δική της έλλειψη αυτοπεποίθησης. Επομένως, ουσιαστικά στηρίζεις έναν νταή και δεν είναι ξεκάθαρο το γιατί».

Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις
Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις

Την ίδια ώρα, ο Τζιλ Ντουράν, η οποία εργάστηκε για την Καμάλα Χάρις για μόλις 5 μήνες το 2013 προτού παραιτηθεί, είπε ότι η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ «επαναλάμβανε τα ίδια παλιά καταστροφικά λάθη». Εγραψε στη στήλη του San Francisco Examiner: «Ένα από τα πράγματα που συζητάμε μεταξύ μας είναι ποιος είναι ο κοινός παρονομαστής σε όλο αυτό. Και είναι η Καμάλα». Μιλώντας στην Washington Post, πρόσθεσε: «Ποιοι είναι οι επόμενοι ταλαντούχοι άνθρωποι που θα προσλάβεις, μετά θα τους κάψεις, και θα τους βάλεις να προσποιηθούν πως αποσύρονται για θετικούς λόγους;».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον από το πλευρό της Καμάλα Χάρις

Άτομα που είναι εξοικειωμένα με το θέμα είπαν στο Politico πως ακόμη περισσότερα «βασικά μέλη του περιβάλλοντος της Χάρις» «βλέπουν την έξοδο» και έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να φύγουν λιγότερο από έναν χρόνο από την στιγμή που ανέλαβε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Μεταξύ των 4 υπαλλήλων που έφυγαν από το γραφείο της Καμάλα Χάρις είναι η Σιμόν Σάντερς, η οποία ως ανώτερη σύμβουλος και επικεφαλής εκπροσώπου είναι μία από τους στενότερους βοηθούς της αντιπροέδρου. Φεύγει επίσης και η Άσλεϊ Ετιέν, η διευθύντρια επικοινωνίας του γραφείου της. Την ίδια ώρα, οι αξιωματούχοι υποστηρίζουν πως οι αποχωρήσεις αυτές, ήταν προγραμματισμένες εδώ και καιρό και όχι απόδειξη της φερόμενης αναταραχής.

H Σιμόν Σάντερς, μία από τις στενότερες βοηθούς της Καμάλα Χάρις, με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν
H Σιμόν Σάντερς, μία από τις στενότερες βοηθούς της Καμάλα Χάρις, με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν

Άλλα δύο άτομα που φαίνεται πως αποχωρούν είναι ο Πίτερ Βελζ, διευθυντής λειτουργίας Τύπου και ο Βινς Έβανς, αναπληρωτής διευθυντής του γραφείου Δημόσιας Δέσμευσης και Διακυβερνητικών Υποθέσεων, σύμφωνα με διοικητικούς υπαλλήλους στην Washington Post.
Την ίδια ώρα, τα ποσοστά της στις δημοσκοπήσεις έχουν πέσει, με τους κορυφαίους Δημοκρατικούς να λέγεται πως είναι απογοητευμένοι από την ιδέα να θέσει υποψήφια για πρόεδρος το 2024, εάν ο Τζο Μπάιντεν αποφασίσει να μην διεκδικήσει δεύτερη θητεία.

Τι δηλώνει η ίδια η Χάρις για την αποχώρηση της Σάντερς

Και μετά την ήδη ανακοινωθείσα αποχώρηση της διευθύντριας επικοινωνίας της Καμάλα Χάρις, Άσλεϊ Ετιέν, το Politico ανέφερε την Τετάρτη πως και η επικεφαλής εκπρόσωπος Σιμόν Σάντερς αναμένεται να αποχωρήσει μέχρι το τέλος του έτους. Σύμφωνα με το Axios, η Σάντερς παντρεύεται τον επόμενο χρόνο και επίσης δεν πρόλαβε ποτέ να κάνει μια σωστή περιοδεία για την προώθηση του βιβλίου της, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2020.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πλευρά της, η Καμάλα Χάρι προσπάθησε να περιορίσει τις φήμες για ένταση στο γραφείο της, αναφερόμενη στην αποχώρηση της Σάντερς κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Βόρεια Καρολίνα την Πέμπτη. «Αγαπώ την Σιμόν» είπε η αντιπρόεδρος. «Και το εννοώ, ειλικρινά. Ανυπομονώ να δω τι θα κάνει στη συνέχεια. Ξέρω ότι έχουν περάσει τρία χρόνια που ανεβοκατεβαίνει σε αεροπλάνα, γυρίζοντας τη χώρα...» είπε.

Καμάλα Χάρις και Σιμόν Σάντερς
Καμάλα Χάρις και Σιμόν Σάντερς

Η Καμάλα Χάρις βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες αντιμέτωπη με ολοένα αυξανόμενα δημοσιεύματα για το χάος στο γραφείο της και για το γεγονός πως η ομάδα της είναι απογοητευμένη επειδή της ανατέθηκαν καθήκοντα που δεν ταιριάζουν με τις δεξιότητές της, όπως η αντιμετώπιση των «βασικών αιτιών» της μετανάστευσης πίσω από την πρόσφατη συνοριακή κρίση.

Ερωτηθείσα η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, για τις αποχωρήσεις του προσωπικού της Καμάλα Χάρις, είπε πως η εργασία τον πρώτο χρόνο μιας κυβέρνησης είναι «εξαντλητική». «Είναι φυσικό για το προσωπικό που έχει δώσει το είναι του σε μια δουλειά, να είναι έτοιμο να προχωρήσει μετά από μερικά χρόνια».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο