logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Greece

Οι άγνωστες λεπτομέρειες του «My Friends Fear»: Το συμβόλαιο και ο γιατρός (vid)

Από την Παρασκευή το βράδυ που έπαιξε το πρώτο επεισόδιο του My Friends Fear η φάρσα που έγινε στην Βίκυ Σταυροπούλου από την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, έχει γίνει viral...

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι άλλωστε που την βρήκαν ως τραβηγμένη, ενώ όλοι συμφωνούσαν πως ήταν επιτυχημένη και ιδιαίτερα τρομακτική.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Πρωινό Μου» για το πως το έζησε, αναγνωρίζοντας οτι τρόμαξε από το όλο περιστατικό, όμως ξεκαθάρισε οτι δεν πρέπει να κατηγορηθεί ούτε ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας, ούτε η κόρη της.

Όπως είπε μάλιστα υπήρχε συννενόηση μεταξύ των εμπλεκομένων, προκειμένου να σταματήσουν την φάρσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλη την διάρκεια, υπήρχε γιατρός κοντά στο σημείο που γινόταν το γύρισμα, ενώ όπως είπε και ο Βίκυ Σταυροπούλου αμέσως μετά την αποκάλυψη της φάρσας, η παραγωγή δίνει ένα χαρτί στο... θύμα, προκειμένου να υπογράψει και να δώσει την συγκατάθεσή του για την προβολή του επεισοδίου.

Themes
ICO