Greece

ΩΡΑ 15:54! ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝ ΑΓΓΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ – ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ… ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ

Ένας Βρετανός δημοσιογράφος (ένας Θεός να τον κάνει), που εντοπίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις να κινείται στην επίμαχη περιοχή των Φερών προσήχθη σήμερα στο αστυνομικό Τμήμα Φερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Evros-news.gr, στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, που προφανώς επιχείρησε να φτάσει στο σημείο όπου μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του, όπως η εφημερίδα “THE SUN’ έδωσαν ιδιαίτερη έκταση και εμφάνισαν ως τουρκική κατοχή ελληνικής έκτασης αρκετών στρεμμάτων, έγινε εξακρίβωση στοιχείων. Δεν είχε πάντως προλάβει να τραβήξει φωτογραφίες από σημεία που δεν επιτρέπεται και έτσι δεν προέκυψαν κάποια στοιχεία εναντίον του, όπως για παράδειγμα κίνηση σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη. Γι’ αυτό και δεν υπήρξε κάτι να καταλογισθεί εναντίον του.

Πάντως και μόνο η παρουσία του Βρετανού δημοσιογράφου, δείχνει πως ξένες δυνάμεις προσπαθούν όχι μόνο να διατηρήσουν, αλλά και να “σηκώσουν” το θέμα. Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε, ότι η φωτογραφία που δημοσίευσε η ‘THE SUN”  και συγκεκριμένα το επίμαχο σημείο που υποστηρίζει ότι έχουν καταλάβει οι Τούρκοι, δεν έχει καμιά σχέση με την επίμαχη έκταση, η οποία βρίσκεται πιο βόρεια. Απλά πήραν από την google και έβαλαν το σημείο αυτό και όλοι, αφού δεν γνωρίζουν την περιοχή, το υιοθέτησαν και γράφουν διάφορες ανοησίες για 200 στρέμματα και τέτοια παρόμοια.

Για πρώτη φορά αμφισβητείται ηπειρωτικό έδαφος

Τα γεγονότα του Έβρου με τις Τουρκικές αρχές να δίνουν εντολή σε στρατοχωροφυλακή και στρατό να αμφισβητήσουν έμπρακτα τα Ελληνικά σύνορα στην περιοχή του Μελισσοκομείου αλλά και οι συνεχείς προκλήσεις στο Αιγαίο τόσο στον αέρα όσο και στη θάλασσα αναδεικνύουν την πρόθεση της Άγκυρας να περάσει στο επόμενο στάδιο.

Να προχωρήσει δηλαδή σε ενέργειες αμφισβήτησης της Ελληνικής κυριαρχίας σε όλο το μήκος των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων της χώρας αναμένοντας την αντίδραση της Αθήνας και με σαφή πρόθεση ακόμα και τη δημιουργία «θερμού» επεισοδίου σε ξηρά, αέρα και θάλασσα. Είναι εδώ και καιρό προφανές ότι οι Τούρκοι ψάχνονται για ένοπλη σύρραξη αλλά την πρώτη βολή να τη ρίξει Έλληνας ώστε να φανεί αμυνόμενη και θυματοποιημένη.

Από την άλλη, η Ελλάδα δεν έχει να επιδείξει τίποτα περισσότερο από τον “κύριο Σαλόμ” Νίκο Δένδια που ξεφτιλίζει διεθνώς τη χώρα. Χθες έστελνε διαβήματα διαμαρτυρίας στην Άγκυρα που βρίσκονται ήδη σε κάποιο καλάθι σκουπιδιών και σήμερα έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν υπάρχει κατάληψη εθνικού εδάφους!

Τα σχόλια δικά σας.

Football news:

Barca defender Miranda is of Interest to Borussia Gladbach, Juventus, Betis, Porto and PSV
Tataev was our best player in both games. The coach of mladá Boleslav on the own goals of Alexis
Gianni Infantino: I have Heard Interesting proposals about the salary ceiling, limiting the amount of transactions, creating a reserve Fund
Herta Darida's midfielder ran 14.65 km in the game against Borussia Dortmund. This is a Bundesliga record
Neuer on the action black Lives matter: We are tolerant, open to the world and there should be no barriers to this
Milan and Inter are monitoring Benfica defender Araujo
Russian defender Tata scored an own goal in the second match in a row for mladá Boleslav