Croatia

24 DANA ISCRPLJUJUĆE POTRAGE Još nije pronađena Slovenka koja je nestala na Mljetu

VIJESTI


24 DANA ISCRPLJUJUĆE POTRAGE Još nije pronađena Slovenka koja je nestala na Mljetu


Rodbina slovenske turistkinje Alme Novljan (63) koja je 25. lipnja nestala na području Nacionalnog parka Mljet napisanu objavu na Facebooku je i sponzorirala, a u kojoj mole sve ljude ukoliko imaju bilo kakve informacije koje bi mogle pridonijeti pronalasku Alme. U očaju ponudlili su i nagradu od 10 tisuća eura.Glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Davorka Bečić 7. srpnja je potvrdila kako su primili dojave o pojavljivanju Alme u Dubrovniku, no one nisu rezultirale pronalaskom izgubljene za kojom potraga i dalje neprekinuto traje.

Podsjetimo, nestanak je prijavio suprug nestale u utorak  25. lipna, u popodnevnim satima. Alma je posljednji puta viđena u autokampu Đenka Lovište gdje joj je i prijavljeno boravište. Prema posljednjim informacija, Novljan je toga dana otišla u šetnju sjeverozapadno od Malog jezera na Mljetu i više se nije vratila.

Nestala Alma Novljan je visoka 162 cm, srednje je građe, ima plavu kosu i kestenjaste oči te okruglo lice. U trenutku nestanka na sebi je nosila crnu majicu s natpisom ‘BIG BEN LONDON’, bijele kratke hlače i smeđe sandale.


dubrovniknet team


   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!

Komentari

Football news:

Real Madrid is ready to sell Ceballos for 25 million euros
Manchester United is ready to pay 120 million euros for Sancho if they get into the Champions League
Saul: if Real Madrid win La Liga, it will only be because they deserve it. VAR puts a penalty in their favor, as they put pressure on the opponent
Tiago put his house in Munich up for sale. Liverpool was Interested in him
Glushakov before the game with Spartak: I have no problems with the fans
Olivier Giroud: I'm Glad that my goal helped Chelsea win
Hulk: the Contract with Shanghai ends in December. I don't want to play in China anymore