Croatia

Andrea i Barbara najbolje amaterske kuharice showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Splićankama nije bilo lako osvojiti laskavu titulu, novčanu nagradu od 100.000 kuna i Priminu kuhinju u vrijednosti od 30.000 kuna, opremljenu svim aparatima, jer su u finalu imale vrlo opaku konkurenciju!

kuhari u Rimu Četiri mušketira Hrvatski kuhari Renato Kraljev i Ivan Pažanin u Rimu pokazali što znaju

Andrea i Barbara protiv Ružice i Barice borile su se do zadnjeg tanjura. Žiri je već kod prvog kušanja bio razočaran kada je Tomislav Špiček u tanjuru Andreje i Barbare pronašao dlaku, no kako je vrijeme prolazilo, mlade arhitektice pred žiri su donosile sve bolja jela. Andreji i Barbari u prilog je išla i slučajna pogreška konkurencije. Naime, Ružica i Barica zamijenile su redoslijed sljedova pa su prije juhe servirale toplo predjelo, što žiri nije mogao oprostiti.

- Ružica i Barica imale su istu priliku kao i Andrea i Barbara, ali kada smo sve izvagali i posložili, mislim da su se zeznule jer nisu poslužile barem dva slijeda domaćeg, pravog jela!', kazao je Špiček nakon proglašenja pobjednika. Žiri je i sam rekao da neće tražiti dlaku u jajetu pa su donijeli jednoglasnu odluku – Andrea i Barbara kroz cijeli su show najviše napredovale!

Andrea i Barbara pobjednice 6. sezone showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!

1 / 5

Andrea i Barbara pobjednice 6. sezone showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!

- Ružica i Barica pokazale su svoje kulinarsko znanje od samog početka. Držale su se kontinuiteta, držale su svoju kvalitetu od početka i samo su je nadograđivale. Bile su jako mudre. One su jedne vrijedne dame koje znaju kuhati, ne boje se eksperimentirati, znaju što žele i zasluženo su došle do finala. Međutim, Andrea i Barbara došle su u show s minimalnim znanjem, rekao bih da s takvim znanjem ne zaslužuju ići toliko daleko u show. Igrom slučaja išle su naprijed, i to je tako divno gledati kako ljudi rastu i uče, kako su te dame zainteresirane. Njih dvije goni želja i volja, u polufinalu su pokazale svu svoju moć i zasluženo su došle do finala! Djevojke su opravdale ono što smo očekivali od njih. Od jednog dobrog, amaterskog para došle su do ozbiljnog statusa kuhara. To je jedna fantastična priča. Cure su zasluženo pobijedile!', kaže Ivan Pažanin.

- Polako su se, na zadnja vrata takoreći, uvukle u finalni ciklus. Stvarno su, svakim tjednom, bile sve bolje i bolje. Imamo priliku gledati kako nešto raste pred našim očima, preko naših zadataka i komentara. A, moram priznati, to je poprilično dobar osjećaj“, otkriva Mate Janković.

Andrea i Barbara dokaz su da 'tiha voda brege dere', od rezervnih su igrača dospjele do samog trona u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' i to upijajući svaki savjet žirija, zanimanjem za svaki gastro-trik i, malo-pomalo, izbacivanjem ostalih natjecateljskih parova! 

3,2,1 kuhaj 3,2,1 KUHAJ Andrea i Barbara osigurale finale, a Nikolina i Otto napustili kulinarski show!

- Drago nam je da neki bivši natjecatelji daju iskrenu podršku, da su vjerovali u nas jer mi nismo bili favoriti za pobjednika. To nam puno znači!', otkrivaju pobjednice 6. sezone popularnog RTL-ovog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Ivan Pažanin Vodeći chefovi regije Ivan Pažanin još je kao tinejdžer postao ljubitelj pripreme hrane Mate Janković MATE JANKOVIĆ Popularni kuhar drastično promijenio imidž i iznenadio prijatelje

Football news:

Ribery about the robbery: the Fans and Florence to support me. Fiorentina forever!
Vinicius tested negative for the coronavirus. He will be able to play with Alaves
The tournament-the return of MLS-is still a failure. Spend in Florida (7-11 thousand cases per day), players are afraid of the virus and complain about food
Zinedine Zidane: I'm Tired of saying that real have not won anything yet. Ahead of the next final
David Silva: I will miss Manchester City💙
Giovanni Simeone: I Would like to play under my father's guidance. I dream of Atletico
Van der Vaart on Maguire: he tells his wife every day: I screwed up, but I still get paid a lot