Croatia

BEZ PROMJENA U VELIKANU: Svi se muče, ali neki u koronavirusu traže spas!

Photo: Profimedia

Iako se naga휃alo da bi Josep Maria Bertomeu mogao odstupiti s du탑nosti predsjednika Barcelone, to se u ponedjeljak nije dogodilo. Bertomeu je odlu훾io ostati i borit 훶e se do kraja da 큄to du탑e bude prvi 훾ovjek velikog katalonskog kluba, a jednaki otpor promjenama ima i Barcelonina uprava koja tako휃er ne 탑eli oti훶i.

Nakon 큄to je pokrenuta inicijativa koja bi trebala smijeniti Bertomeua i upravu, pretpostavljalo se da bi mogli oti훶i sami, no umjesto toga, stigla je potvrda informacije da 큄to du탑i spas tra탑e u koronavirusu, kako se ve훶 naga휃alo.

Marca u svojoj pri훾i o previranjima u Barceloni pi큄e da se Bertomeu i uprava kluba nadaju da 훶e katalonska vlada zbog 큄irenja koronavirusa odgoditi referendum 훾lanova kluba koji bi trebali odlu훾iti o sudbini predsjednika i ostatka vodstva. Referendum bi se trebao odr탑ati u nedjelju i sljede훶eg ponedjeljka, 1. i 2. studenog, no pandemija bi to mogla sprije훾iti.

Nakon 큄to Barcelonin predsjednik i uprava nisu oti큄li svojom voljom, 훾eka se odluka katalonske vlade o odr탑avanju ili mogu훶oj odgodi referenduma koji bi trebao biti odr탑an na Camp Nou.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Anton Ferdinand on the racist scandal with Terry: I was sent a bullet in the mail. Insults in social networks came every hour
Manchester City have offered 19 million euros including bonuses for 17-year-old Argentine midfielder Sarmiento
Rehagel is a bandit from whom I will not accept an apology. The story of the worst injury in the history of the Bundesliga
Barcelona's presidential election will be held on January 24
Koke: to beat Bayern, you need to play a nearly perfect match. I hope their unbeaten streak ends tomorrow
Loew can return Muller, Boateng and Hummels to the German national team if there are a lot of injuries
Nacho about the Real Madrid game: That's not how titles are won. Working to get better