Croatia

Boban ju nagovorio: Leonarda se u 50-oj vratila manekenstvu

Supruga umirovljenog nogometaša Zvonimira Bobana (50), modna dizajnerica Leonarda Boban (49), nakon tri desetljeća pauze odlučila se vratiti modelingu, piše Yachts Croatia. 

Leonarda Boban | Autor: Boris Scitar/PIXSELL

Dok je šetala Zürichom gdje sa suprugom Zvonimirom i djecom živi zadnjih godina, prišla joj je vizažistica Ljiljana Kanižanec Kajfež s kojom je surađivala dok je bila model. Ljiljana je pozvala Leonardu na zabavu modne kuće Dior za koju radi.

- Ljudi iz njezina miljea pitali su me zašto ne radim kao model jer sada su u trendu manekenke zrele dobi. Kada sam to ispričala mojima kod kuće, djeca i Zvone su me počeli nagovarati da barem probam pa ako mi se svidi, da povremeno prihvatim pokoji angažman - ispričala je Leonarda za magazin Yachts Croatia. Suprug Zvonimir novi je šef nogometa u talijanskom klubu Milan i, kako kaže, često je na putu. Najstarije dijete Marija (25), ostala je u Zagrebu kada se obitelj prije tri godine selila u Zürich, a četvero djece u dobi od devet, četrnaest i šesnaest godina veći dio dana zauzeto je školskim obvezama.

Leonarda je osjećala tremu kada je stala pred fotoaparat, ali čim je snimanje počelo, činilo joj se kao da nikada nije ni prestala to raditi. 

-  S fotografom sam uspostavila divan odnos pun povjerenja i mislim da sam, unatoč dugoj pauzi, sada puno kvalitetnije i opuštenije odradila snimanje jer sam zrelija i smirenija osoba - kaže  Leonarda.

S. Midžor
S. Midžor
Leonarda Boban na vrat istetovirala imena djece

Modna dizajnerica sebe opisuje kao tipičnu 'mamu kvočku' koja uvijek bdije nad svojom obitelji, ali sad kad djeca idu u školu i većinu dana imaju obveze, ipak je odlučila unijeti promjenu u svoj život.

Nespes | Autor: Grgur Zucko/PIXSELL

Leonarda nije zagovornica estetske kirurgije, a kako kaže, svoju mladolikost održava tjelovježbom, meditacijom i jogom. Velike zasluge za fit liniju i dobar izgled ima i zdrava prehrana u kojoj uvijek ima puno voća i povrća.

POGLEDAJTE VIDEO:

Football news:

Ferdinand on Liverpool's decline: it's a celebration. If there are no Champions League games ahead, you just relax
Chelsea are preparing their first offer for Havertz – 70 million euros plus bonuses
Conte wants to see Kante, Vidal and Emerson at Inter
Zinedine Zidane: Hames is an important player. I wish him a happy birthday
Atalanta controlled the ball for 8 minutes and 11 seconds before the first goal against Juventus
Jovic will be able to play with Villarreal if the third test for the virus is negative
Hodgson on Zaa threats: He did the right thing when he let people know. There is no excuse for this