Croatia

Četiri tjedna, četiri staze i vrijedne nagrade

Prijave su otvorene sve do 25. lipnja., a natjecatelji imaju priliku sudjelovati u tomboli s vrijednim nagradama sponzora.

Medvednica trial
Medvednica trial
Foto: Nedeljko Vareškić

Pogledajte galeriju 1/5

Kameni Svati, Plazur, Gorščica i 500 stuba. Četiri su staze utrke na kojima će se od 30. svibnja do 28. lipnja održavati ovogodišnja Medvednica trail, što znači da sudionici imaju čak četiri tjedna da odrade svoju stazu, kad god to njima odgovara.

Trg bana Josipa Jelačića
Trg bana Josipa Jelačića
ZA DAN GRADA Šaljite fotografije i sudjelujte direktno u online izložbi fotografija 'Volim Zagreb'

"Na samo deset kilometara od glavnog gradskog trga nalazi se pravo trail utočište koje nudi idealne uvjete za uživanje svim trkačima. Svima su nam poznate staze Bikčevićeva i Leustek no on su samo mali dio onoga što Medvednica nudi. Ovom utrkom puno šire će se “zagrliti” ovaj Park prirode, posjetiti zagorska i zagrebačka strana, popeti se na najviši vrh i spustiti do naselja te trčati pored važnih lokaliteta poput Kamenih svata ili 500 stuba", govore iz Društva športske rekreacije Aktivan život. 

Usto ističu kako, s obzirom na to da je riječ o utrci koja se trči samostalno, jedan od najvažnijih uvjeta je znati se snalaziti u prostoru uz pomoć GPS uređaja kao što su sat ili mobitel. Prijave su otvorene sve do 25. lipnja, a natjecatelji imaju priliku sudjelovati u tomboli s vrijednim nagradama sponzora. Najbrže tri žene i  tri muškarca, pak, na svim dionicama osvajaju besplatnu kotizaciju za sljedeće izdanje utrke Medvednica trail.

Medvednica trial | Autor : Nedeljko Vareškić Foto: Nedeljko Vareškić

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Football news:

Levchenko about dinner in a restaurant in Amsterdam: you put the Plates on a tray yourself, the distance with the waiter is 1.5 m
Ex-Moscow midfielder Krunich: In Europe, everything looks beautiful, but this is not quite true. There is no soul there, but Russia has one
Kiknadze says that he is a club. But the club is a team, and the rest is transient. Boris Ignatiev about the CEO of Loco
Inter is ready to sell Icardi to PSG for 55-60 million euros. In Paris, he is offered a salary of 10 million a year
Leipzig completely annihilated Mainz
Barcelona are Interested in 18-year-old midfielder Herta Samardzic
Mainz on Werner's hat-trick: Klopp, can you finally take him in?