Croatia

Ćiro: Ne bih ljudima u Hajduku bio u koži, vatra je uzela maha

Debrecen i Shelbourne dosad su se isticali, rugali se s vrha kao autori najvećih europskih krahova u povijesti velikog Hajduka. Sad ih je malteška Gzira United smijenila...

Debrecen je bio posljednji Hajdukov suparnik u Ligi prvaka. Još u ljeto 2005. godine, kada je igrao Niko Kranjčar, a trener je bio Ćiro Blažević. Mađari su kod kuće slavili 3-0, pa na Poljudu 5-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

- To je tako, svi se sjećaju tog ispadanja od Debrecena, a nitko ne spominje kako sam Hajduku donio Superkup - brani se i danas Ćiro, ne uživajući u činjenici da je Siniša Oreščanin preuzeo autorstvo najvećeg debakla "bijelih".

- Gledao sam utakmicu, kako je ne bih gledao?! Prvo moram reći kako je Hajduk imao i dozu nesreće, Maltežani su zabijali golove kakvi se rijetko viđaju u nogometnom svijetu. A vjerujte, sada ljudima u klubu ne bih volio biti u koži - kaže Ćiro Blažević i zaključuje:

- Stanje u Hajduku? Gledajte, ja sam zadnji koji će dolijevati benzin na vatru, pogotovo tamo gdje sve već opasno gori. Kažem, u Hajduku je vatra uzela maha u pm....! Opet, nisam previše upućen u cjelokupno stanje oko Hajduka, samo znam da predugo stanje na Poljudu nije dobro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Football news:

Dani Alves on Ramos' foul: Real Madrid have taught us to do more than we are used to
Barcelona played the best match at Setien. Even Griezmann scored: a perfect parachute after a heel pass from Messi
Arsenal have nothing to celebrate, they have to take every opportunity. Mourinho responded to the gunners' joke about Tottenham
Kike Of Setian: I understand less and less VAR
MATIC has extended his contract with Manchester United until 2023
With the death of Morricone, part of the world's cinema goes. De Laurentiis on the composer
Josep Bartomeu: Setien is doing a great job. We have full confidence in him