Croatia

Cristianova draga o teškom odrastanju: 'Bila sam ružno pače i imam malo prijateljica'

Kada sam se rodila bila sam ružno pače, nitko nije vjerovao da ću biti ljepotica. Uvijek su mi to govorili. Sebe volim ovakvu kakva jesam, nitko nije savršen, kaže Georgina.

Cristiano Ronaldo ju je upoznao u jednom butiku u kojemu je radila kao prodavačica. Tada još nitko nije znao za nju, a sada je planetarno popularna. Georgina Rodriguez sada slovi za jednu od najpoznatijih i najljepših žena svijeta, a prije je, priznaje, bila 'ružno pače'.  

- Kada sam se rodila bila sam ružno pače, nitko nije vjerovao da ću biti ljepotica. Uvijek su mi to govorili. Sebe volim ovakvu kakva jesam, nitko nije savršen - kaže Georgina, čiji je otac proveo deset godina u zatvoru zbog dilanja droge, a preminuo je početkom 2019. godine.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Georgina Rodriguez
Georgina Rodriguez

/ 34

Georgina Rodriguez

Malena kuća i 250 funti tjedno Huesci nisu san ambicioznih žena pa tako nisu bili niti san Georgine. Uzela je stvari u svoje ruke, sa 17 je otišla u Bristol sa svojom obitelji, a danas joj mnogi predbacuju da je sve dobila na temelju popularnosti njezinog partnera - Cristiana Ronalda. 

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
NOVI IMIDŽ Cristiano Ronaldo šokirao izgledom: Je li u pitanju moda ili posljedica korone?

- Čini se da je bolje roditi se bogat pa onda ne napraviti niti korak biše u životu i ne napredovati, nego početi iz točke iz koje počinje većina svijeta - smatra Georgina.

- Nemam puno prijateljica, ali one koje imam su zaista prave. Tako je bilo otkad znam za sebe - potvrdila je rođena Argentinka koja ima i španjolsko državljanstvo.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
Potvrdio ministar Nove neprilike na obzoru: Protiv Ronalda otvorena istraga

- Što god učinite, kritizirat će vas. Ljudi su zavidni mom partneru i meni. Zavist je osjećaj koji uništava ljudsko biće, ispunjava ih mržnjom i ogorčenošću - rekla je Georgina u nedavnom intervjuu za španjolski Mujerhoy.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Football news:

Lucescu after 0:3 with Juve: Dynamo is learning, getting experience and should go to the eurovesna
You can't be half-pregnant and half-make the playoffs. Tuchel on PSG's chances in the Champions League
Barcelona first ever Champions League penalty kick in 5 consecutive rounds
Almost pregnant doesn't mean pregnant. This is Tuchel's metaphor about PSG's chances for the Champions League play-offs: we explain their alignment with Manchester United and RB
We know more than half of the participants in the Champions League playoffs. Who is already there, and who postponed until the last round?
Maguire about 1:3 with PSG: the Opponent scored illogically-a ricochet and pinball around the penalty area
Ronald Koeman: Barcelona want to score 18 points in the Champions League. We had a great 1st half with Ferencvaros