logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Diler Vice sa Skalica 'preselio' na Bilice: već više od 20 godina prodaje kokain i heroin, a zbog droge je u probleme uvalio i bivšu djevojku

'PAO' ŠESTI PUT

Po šesti put s drogom je "dolijao" Vice S. (43) iz Splita kod kojeg su inspektori Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske našli više vrsta opijata, najviše kokaina. Uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojne droge doveden je pritvorskom nadzorniku. Nakon ispitivanja na državnom odvjetništvu nad njim je određen istražni zatvor.

Pretragom njegovog stana i drugih prostorija na Skalicama pronađeno je 398 grama kokaina, 22,6 grama heroina te devet tableta ecstasyja. Uz drogu je imao uobičajenu opremu, digitalnu vagu i uređaj za vakumiranje te dodatnu, ručnu školsku bombu i 11 komada raznog streljiva.

Više puta je osuđivan zbog dilanja, a prvi put je prijavljen zbog droge prije 20 godina kada je u iznajmljenoj garaži, također na Skalicama, imao 5 kilograma marihuane uz 70 grama kokaina i nešto manje heroina. Nakon toga je u sljedećih par godina "pao" još dva puta zbog prodaje kokaina da bi 2010. godine zbog droge doveo u probleme i tadašnju djevojku.

Nakon što je zaustavljen dok je vozio osobni automobil bez isprava i pod utjecajem alkohola odveden je u Postaju prometne policije gdje je u wc-u skrio vrećicu s 28 grama kokaina. Zatim je nagovorio djevojku da drogu pokuša iznijeti iz službenih prostorija, ali je i ona uhićena te su oboje završili s prijavama.

Stari poznanik policije nakon svađe s djevojkom pucao u centru Splita: 'plavci' ga zatekli s pištoljem u ruci, metak završio u fasadi

Nakon toga se bacio na prodaju heroina zbog kojeg je procesuiran 2012. godine kada mu je u stanu nađeno 140 grama. Prošle godine je došao u policijski bilten nakon što je početkom travnja u Ćiril-Metodovoj ulici u središtu Splita oko 16,20 sati pucao iz pištolja nakon svađe sa svojom 22-godišnjom djevojkom. Policajci koji su izašli na dojavu zatekli su ga s pištoljem u ruci, a na fasadi zgrade je bilo vidljivo oštećenje nastalo od metka.

Themes
ICO