Croatia

DILETTA DOBILA KONKURENCIJU: U studiju je imala Bobana i Ibrahimovića, tvrdi da je s drugog planeta, a ne srami se ni pojesti

Instagram

Da su talijanske TV voditeljice iz nekog paralelnog svemira, mo탑da Hawkingovog, znaju ve훶 vrapci i li큄훶e na grani. Ako se pak ne ubrajate ni u jednu od navedenih kategorija, vrijeme je da razmislite o tome na 큄to tro큄ite vrijeme, jer nigdje na svijetu ne훶ete na훶i tako jasno artikuliran interes za nogometom nje탑nijeg spola kao u Italiji.

Talijanske su voditeljice osim po ljepoti poznate po samopouzdanju i karizmi, pa kada Floriana Messina혻uz fotografiju napi큄e da je poput Fride Khalo “s druge planete”,혻 ne mo탑emo joj za zlo uzeti 큄to je poznatu meksi훾ku umjetnicu citirala u kontekstu Dubaija, u ljulja훾ki koja neodoljivo podsje훶a na amajliju sjevernoameri훾kih indijanaca. Ne, nema gre큄ke, radi se o konceptualnoj umjetnosti, vrlini spajanja nespojivog, a jedina zamjerka ide joj na ra훾un ljulja훾ke u kojoj nema mjesta za jo큄 nekoga.

Kada bolje razmislimo svjesni individualizam je izraz samodostatnosti, snage i neovisnosti, pa talijanskoj voditeljici koju ovog trenutka na Instagramu prati preko pola milijuna obo탑avatelja ne mo탑emo na훶i karakternu manu, tim vi큄e 큄to nije optere훶ena ni izgledom, nego se na ra훾un pomodnosti poput obi훾nih smrtnika – voli po훾astiti jambo pizzom.

Voditeljica je ina훾e velika navija훾ica Napolija, pa je prije nekoliko dana javno odala po훾ast najboljem igra훾u Napolija u povijesti, neponovljivom Diegu Armandu Maradoni. Fotografija i video zapis nastali su ispred jednog murala u Napulju na 34. godi큄njicu Maradonine “Bo탑je ruke”, a Floriana je tim povodom poru훾ila: “Maradona je Bog. Maradona je nogomet. Nitko nije kao ti… uvijek si s nama. Imam san: ‘na훶i te…'”.

Ovo nije prvi put da Floriana pokazuje ljubav prema Napoliju. Na dan finala Kupa Italije u kojem su igrali Napoli i Juventus fotografirala se u bojama voljenog kluba. Takva fotografija je na Instagramu dobila preko 20 000 lajkova.

Messina ina훾e radi na talijanskom Kanalu 9 gdje vodi emisiju “Svi na terenu”, a sude훶i po njenim atraktivnim fotografijama nema sumnje da je emisija u kojoj su tema bili Boban i Ibrahimovi훶, itekako gledana.

Talijanka se ne libi pohvaliti izra탑enim smislom za stil i izvan studija…..

A nije ni jedna od onih koje 훶e se po potrebi zakop훾ati do grla.

Ipak, ako pitate najpoznatiju talijansku sportsku novinarku Dilettu Leottu 큄to misli o novoj zvijezdi na obzoru…

Sa smije큄kom 훶e vam odgovoriti “just bring it on”.

DILLETTINA FORMULA USPJEHA! Talijanska novinarka u odlu훾noj borbi protiv virusa

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Wolves again among the top (above Arsenal and Tottenham): include superpowers in the second half, do not carry iron and recover using NASA technology
Nemanja MATIC: There is a great camaraderie at Manchester United. It will be an honor to achieve a lot with this team
17 - year-old Liverpool forward Elliott has signed a professional contract
Inter scored an 18-year-old refugee. In 2016, he sailed to Sicily from Africa on a rubber boat
General Director of the banner of Labor about the player who was hit by lightning: the Dynamics of recovery is positive,it will play
An autobiography about Modric's career will be published in Russian
Dani Alves on Ramos' foul: Real Madrid have taught us to do more than we are used to