logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Duvnjak hvali hrvatski karakter, a Marić poručuje: "Sada treba otići do kraja"!

STOCKHOLM Domagoj Duvnjak, kapetan "kauboja", nije krio oduševljenje prolazom u finale:

 - Čestitke suigračima, stožeru i navijačima na epskoj borbi! - rekao je Duvnjak. - U životu još nisam odigrao ovakvu utakmicu. Mogla je otići i na drugu stranu, ali pokazali smo hrvatski karakter koji nas krasi kroz ovo prvenstvo. Toliko toga nam se poklopilo, ali u polufinalu se treba i sreća zaslužiti. Ne sjećam se pola toga što se dogodilo u produžecima, samo gledaš na semafor rezultat i vrijeme. Izgubili smo od Norvežana nesretno u Francuskoj, sada smo iz uzvratili.  

Marino Marić, kružni napadač:

- Željko je dobio zadnju loptu i nevjerojatno je kako mi je drago zbog njega da je zabio. I zbog svih drugih suigrača. Sretan sam, drago mi je da smo ispisali dio hrvatskog sporta. Finale? Ne razmišljamo još o tome. Moramo se prvo odmoriti, regenerirati i uživati. Spavat ćemo slatko s medaljom. Treba nam mir. U finalu nas čeka drugačiji suparnik, taktički bolje posloženi suparnik i to je naša šansa. Glavno je rekuperirati se i vratiti snage. Treba otići do kraja! - dodao je Marić.

Themes
ICO