logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

EHF kaznio Vujovića: Ne može u Barcu i mora platiti 2000 €!

'Neka mi objasne kako u zadnjih 30 sekundi sviraju sedmerac na centru, a ne zaustave vrijeme zadnjih 10 sekundi. Baš drsko, neka objasne zašto, a ne da pričaju kako se Vujović opet ponaša', rekao je ljutito poslije knap poraza od Flensburga u ligi prvaka trener hrvatskog rukometnog prvaka Veselin Vujović (59). RK Zagreb 'zalegao' je za jedan gol 26-25 u zagrebačkoj Areni pred pet i pol tisuća gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nakon 40 godina ja i dalje ne znam rukometna pravila koja su gospoda s Islanda interpretirala, ali valjda će netko to tko je odgovoran znati procijeniti - izjavio je Crnogorac. Na Vujovićevu nesreću, netko ga je poslušao i procijenio, prenosi Handball-world. 

EHF ga je kaznio. Vujović je bio  pod povećalom zbog sličnog prošlog istupa, a sada je krovna europska organizacija odlučila da trener neće putovati sa zagrebašima u Barcelonu na subotnji sraz s momčadi Luke Cindrića.  Uz to, morat će platiti i 2000 eura.

Vujoviću je Flensburg i prije bio slaba točka. Bio je 10 mjeseci suspendiran jer je kao trener Ciudad Reala udario Flensburgova igrača Larsa Christiansena u prvoj utakmici finala tadašnjeg Europskog kupa pobjednika kupova

Themes
ICO