Croatia

Fešta se nastavlja u nedjelju! Evo kada igramo za zlato, termin je prilično rano

Osjećaj je takav kao da ste na vrhu skakaonice na Planici i vidite dolje nekakve sićušne ljude. Svim velikim rukometnim, a vjerojatno i ostalim natjecanjima novinari nikad nisu bili gore smješteni od ovoga ovdje, na Europskom prvenstvu u Stockholmu Ali, tko smo mi da se žalimo... E, da i sva novinarska mjesta su u mraku

Hrvatska - Norveška
Hrvatska - Norveška
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Pogledajte galeriju 1/18

Rukomet na stadionu? Lijepa ideja, lijep ugođaj, puno gledatelja, ali hvala ne...

Norveška rukometna reprezntacija
Norveška rukometna reprezntacija
Hrvatska u finalu Pogledajte što norveški mediji pišu nakon poraza, još ne mogu vjerovati da neće u finalni boj

Možda je navijačima to zgodno, ali novinari nisu baš dobro prošli u cijeloj ovoj priči. Smješteni su na krovu stadiona. Da, dobro ste pročitali. Novinarska mjesta su na vrhu i nema dalje. Pogled je sjajan. Vide se dolje negdje u daljini točkice od igrača. Sad tek razumijem kako je teško NBA navijačima s manjom platežnom moći kako moraju gledati utakmice s vrha.

Lino Červar
Lino Červar
MEDALJA JE SIGURNA Emotivni Lino Červar otkrio: Mislio sam da ću se oprostiti bez medalje, ali...

Osjećaj je takav kao da ste na vrhu skakaonice na Planici i vidite dolje nekakve sićušne ljude. Svim velikim rukometnim, a vjerojatno i ostalim natjecanjima novinari nikad nisu bili gore smješteni od ovoga ovdje, na Europskom prvenstvu u Stockholmu Ali, tko smo mi da se žalimo... E, da i sva novinarska mjesta su u mraku. Valjda organizatori misle da se možemo snaći u ovim sjajnim uvjetima.

Hrvatska - Norveška
Hrvatska - Norveška

/ 8

Hrvatska - Norveška

Sprema se velika fešta

Što se tiče atmosfere, u prodaju je pušteno 19.000 ulaznica, no susret Hrvatske i Norveške pratilo je tek 16 tisuća navijača. Naših je bilo znatno više nego norveških. Pomalo čudno jer je Norveška ipak susjedna zemlja, a Hrvatska prilično daleko. No, očigledno je došlo puno naših koji žive u Stockholmu i Švedskoj, te iz Danske, Njemačke, ali stigla je i veća skupina navijača iz Hrvatske.

EUROPSKO PRVENSTVO Hrvatska je u finalu!!! Norveška pala nakon povijesne drame, Musa zabio u posljednjim sekundama!!

Sad, zašto nije bila skroz ispunjenja dvorana. Odgovor je jednostavan – većinu ulaznica pokupovali su navijači iz Danse i Švedske a njihovih reprezentacija na završnici nema. Pa kako nema njihovih ljubimaca, nije bilo potrebno da dolaze gledati tamo neku Hrvatsku, Sloveniju ili Španjolsku. Naši navijači napravili su odličan štimung, pjevalo se, navijalo od prve do posljednje minute.

Bit će fešta i u nedjelju u finalu, koje počinje u 16.30 sati.     

>>> Pogledajte hrvatske navijače uoči utakmice s Norveškom