Croatia

Finalistice Miss Supranationala odradile pripreme za izbor

Finalistice ovogodišnjeg izbora Miss Supranational Hrvatska, njih 17, okupile su se u Zagrebu gdje su protekla tri dana odradile pripreme za izbor koji će se 6. lipnja održati na bazenu hotela Olympia Sky, uz potporu grada Vodice i Turističke zajednice Vodice. 

Jubilarni izbor Najseksi Hrvatica: Ekskluzivne fotografije dosadašnjih pobjednica

Djevojke odlaze put Vodica u utorak, 5. Lipnja u 6 ujutro kako bi stigle da na vrijeme obave posljednje pripreme. Finalistice i produkcija bit će smješteni u hotelima Olympia i Imperial park. 

Miss Supranational Hrvatska

1 / 18

Miss Supranational Hrvatska

- Djevojke su u Zagrebu odradile fittinge večernjih haljina u salonu Mistic Exclusive, Galko, te u Križevcima u boutique Lu Lei – istaknule su Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović, vlasnice licence izbora Miss Supranational Hrvatska. 

U stankama između proba djevojke su imale organizirane ručkove u restoranu Gladne oči, a odradile su i službeni party u restoranu Mostovi. Prije samog odlaska iz hotela Dubai gdje su smještene, finalistice su odradile trening u fitness studiju Gymnasium.

Inače, u zabavom programu finalne večeri nastupit će Mladen Grdović, Marina Tomašević i Rajko Dujmić

Izbor Miss Supranational Zagreba i zagrebačke županije Izbor ljepote Vanda Antunović nova je zagrebačka Miss Supranational Paula Tandara izabrana za Kraljicu Hrvatske 2017 izbor u Rovinju Paula Tandara nova je Kraljica Hrvatske

Football news:

Klopp wants to work for the German national team. The DFB is also Interested in it
Cadiz, who retired, will sign Negredo
Zaa from crystal Palace showed racist threats from the instagram account. The police detained a 12-year-old (!) schoolboy
Ole Gunnar Solskjaer: no One wins alone, unless you're Maradona
Ocampos on Messi: you Look at him as a God, but he is real. Leo helps the players
Solskjaer on the martial-Rashford-Greenwood trio: Nothing new for Manchester United. Remember Ronaldo, Rooney and Tevez?
Josep Bartomeu: Barcelona have won La Liga 8 times in 11 years. Historic achievement