Croatia

(FOTO) FRANKA NA PLAŽI S MUŠKARCEM SVOG ŽIVOTA: ‘Kako god ti kažeš, ipak si dirigent ovog orkestra!’

Instagram

Franka Bateli훶 je s obo탑avateljima podijelila fotografiju koja prikazuje nju i njenog sina Viktora na pla탑i. Pjeva훾ica je ispod fotografije napisala “Bura, ti i ja. S tobom je 탑ivot muzika, svih durova i molova, dodu큄e ovisno o danu, raspolo탑enju. Ali kako god ti ka탑e큄, ipak si dirigent ovog orkestra!”

“Predivni ste, pored tebe bura niti bilo kakve neda훶e Viktoru ne mogu ni큄ta. Ti si njegov vojnik ljubavi“, “Ljubav, ni큄ta vi큄e!”, “Preslatki ste”, komentirali su fanovi.

Franka je ro휃ena u Rijeci 7. lipnja 1992. godine, a sina je dobila u braku s nogometa큄em Vedranom 훴orlukom za kojeg se udala 21. srpnja 2018. godine. Nije jedina u obitelji koja se bavi glazbom. Njezin mla휃i brat Nikola je gitarist i pjeva훾 grupe Storm.

Nastupala je na Eurosongu prije dvije godine, no nije postigla uspjeh, 큄to je nije obeshrabrilo i nastavila je raditi na svojoj glazbenoj karijeri. Objavila je pjesme “Tajno”, “Ti mi nosi큄 sre훶u” i “Sve dok sanja큄”.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Stefano Pioli: Rebic will not play with Roma, we will look at Chalhanoglu in training
The cutest sector in football history: 15,000 Teddy bears in an empty Heerenveen stadium
Coutinho will miss the matches against Juventus and Alaves
Giovanni Simeone scored 4 goals for Cagliari in 5 rounds of Serie A
Coutinho was injured biceps muscle of the thigh
Napoli and Gattuso want to extend the contract for 2 years with a salary of 1.9 million euros plus bonuses
Ronaldo again tested positive for coronavirus. To play with Barca, you need a negative on Tuesday