Croatia

(FOTO) Jadranka Kosor otkrila gdje je ljetovala, planira li objaviti novu knjigu, a podijelila i selfie s plaže – mogao bi vas iznenaditi!

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Biv큄a premijerka Jadranka Kosor i ove je godine u탑ivala u Bolu na Bra훾u, a putem Twittera podijelila je neka svoja opa탑anja koja se odnose na pridr탑avanje epidemiolo큄kih mjera u svrhu spre훾avanja 큄irenja zaraze koronavirusom, ali nisu izostale ni brojne pohvale – najvi큄e je dakako onih za predivnu prirodu kojom je bila okru탑ena, ali i Croatia Airlines, aviokompaniju kojom se s Bra훾a vratila u Zagreb.

Otkrila je i gdje voli popiti kavu, nazvav큄i to “najboljim mjestom na svijetu”, planira li objaviti novu knjigu, ali i gdje se mo탑e u탑ivati u debelom hladu dalje od ostalih turista.

Kosor je uz prekrasne fotografije s pla탑e, podijelila i nekoliko selfieja na kojima se da primijetiti kako uistinu izgleda fenomenalno!

Jadranka Kosor otkrila da ju je Zoran Milanovi훶 ‘bezobzirno poni탑avao’, ali i za큄to je morala s njim popiti kavu!

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Barcelona's Interest in Isak Increased after Koeman's appointment. Larsson has a high opinion of the player (Mundo Seportivo)
Manuel Pellegrini: When you play against Real Madrid and var, it's too much
PSV and Porto are Interested in Barcelona midfielder PUC. He doesn't want to leave the club
Puyol about Barcelona: If we want to win the championship, we need to perform very well
Schalke sacked Wagner. The team has not won the Bundesliga since January
Iacini on 3:4 with Inter: Even a draw would be an unfair result, given how many chances Fiorentina created
Ramos Pro 3:2 with Betis: the Referee tried his best and didn't do anything intentionally