Croatia

FOTO Pogledajte kako protječu izbori u Mostaru i poštuju li se epidemiološke mjere

Pravo glasa za posebnu, 11. izbornu jedinicu, imaju hrvatski državljani koji u inozemstvu imaju prebivalište i aktivno su se registrirali, a za nedjeljne izbore takvih je gotovo 185 tisuća.

Foto: Stojan Lasić

Pogledajte galeriju 1/7

Danas je u BiH otvoreno svih 45 biračkih mjesta na kojima će se glasati za novi saziv Republike Hrvatske. Najviše biračkih mjesta u BiH, njih 20, otvoreno je u Mostaru, deset biračkih mjesta u Vitezu, šest u Sarajevu, četiri u Livnu, tri u Tuzli i dva u Banjoj Luci. 

biračka kutija
biračka kutija
VAŽNI DETALJI Donosimo veliki vodič: Kako sutra na biralištima ispravno ispuniti glasački listić?

Pravo glasa za posebnu, 11. izbornu jedinicu, imaju hrvatski državljani koji u inozemstvu imaju prebivalište i aktivno su se registrirali, a za nedjeljne izbore takvih je gotovo 185 tisuća. Najviše ih je u Mostaru (50.786), zatim u Beogradu (16.615), Subotici (14.621), Tuzli (12.036) itd. 

Fotoreporter Večernjeg lista BiH provjerio je kako se glasuje u Mostaru, ima li gužve te poštuju li se epidemiološke mjere zbog koronavirusa. 

/ 7

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Football news:

Ander Herrera: if PSG don't win the Champions League, it won't be a failure
Arsenal are investigating the transfer of Pepe for 72 million pounds. The club wants to find out if he overpaid
Ole Gunnar Solskjaer: Manchester United knows how much it hurts to lose in the semi-finals. It's time for the leading players to prove themselves
Arsenal announced the departure of sports Director of Sunley
The Bayern coach who destroyed Barca. He was on Lev's staff at 7:1 in Brazil
Barcelona offered Pochettino a 1+1 contract. The club is in contact with Allegri and Henri
Call me Neptune. Ronaldo dived to a depth of 14 meters