Croatia

(FOTO) ŠTO ANTONIJA BLAĆE RADI S LOPATAMA?: Uvijek nasmijana voditeljica pokazala dosad neotkrivene vještine!

Foto: Instagram

Antonija Bla훶e se oku큄ala u ribarenju, a svoj je do탑ivljaj, zajedno s fotografijama, podijelila na svom Instagram profilu. “Dozivljaj za pamcenje i to ba큄 na moj zadnji dan na moru. Hvala braci Luki i Anti 큄to su mi priustili ovo iskustvo i pokazali kako sve na koci funkcionira. Nisam nikad prije bila. Bilo je tu neelegantnih preskakanja s broda na brod, lopata, kaseta, leda i mreza. Svakako iskustvo za pamcenje!”, napisala je uvijek nasmijana voditeljica.

“Koja riba”, “힋ta si mi lipa na ovoj fotki, a nije ni riba za bacit”, “Dobru ribu upecala”, pisali su joj pratitelji. Ova 40-godi큄njakinja je karantenu iskoristila za stvaranje zdravih navika jer je shvatila kako s godinama treba sve vi큄e paziti na svoje tijelo.

Ona je srca gledatelja zarobila kada se pojavila u prvoj sezoni popularnog reality showa Big Brother. Njezina karijera je tada krenula uzlazno i vodila je mnoge zabavne emisije, kao 큄to su Hrvatska tra탑i zvijezdu, X Factor Adria i Big Brother, koji ju je i proslavio. Ro휃ena je u 힋ibeniku 2. listopada 1979. godine.

Ina훾e je diplomirana in탑enjerka grafi훾ke tehnologije, a sad radi kao producentica. U braku je s biv큄im sporta큄em Hrvojem Brle훾i훶em.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Nagelsmann victory over Istanbul: Not fully satisfied with the game Leipzig was fatigue, not the most effective pressure
Goalkeeper Brugge Croat about 2:1 with Zenit: We proved that we should not be considered outsiders of the group
Manchester United won again in Paris with a late Rashford goal. An unexpected hero - a 22-year-old reservist who has not been on the field since December 2019
Jurgen Klopp: first Oliver didn't see the moment, then VAR forgot the rules. And the consequences came only for van Dijk and Tiago
Favre on the defeat against Lazio: Dortmund lacked determination. We needed to play an outstanding game, and we didn't
Lampard on 0:0 with Sevilla: I think both teams are happy with the draw
Tuchel Pro 1:2 with Manchester United: PSG were not on the pitch in the first half. One of the worst games of the team