Croatia

(FOTO) UPOZNAJTE NOVOG MIOČIĆA: Kažu da će u kavezu biti pravi tigar!

I dok svijet borila훾kih sportova 훾eka kona훾nu odluku o otkazivanju ili odr탑avanju UFC-a 249, prvak te큄ke kategorije ne bere brigu.

Mio훾i훶 je svoju posljednju borbu u oktagonu imao lani u kolovozu od kada nije ulazi u ring zbog poznatih razloga. Naime, njegove o훾i su bile u toliko te큄kom stanju nakon dvoboja s Danielom Cormierom da je donedavno bio upitan njegov povratak borbama.

Stipe je nakon dugog predaha i u탑ivanja u statusu “najopakijeg 훾ovjeka na planeti” napokon po훾eo s treninzima snage i izdr탑ljivosti.

Da bi fanove razveselio i fotografijom u rukavicama, 큄to nedvosmisleno zna훾i da se vra훶a borbama i obrani naslova prvaka te큄ke kategorije.

Bio je i uz Zagreb u te큄kim trenutcima. Potres koji je zatresao glavni grad Hrvatske prouzro훾io je veliku materijalnu 큄tetu, pri 훾emu je uga큄en 탑ivot 15 – godi큄nje djevoj훾ice. Stipe se solidarizirao sa zemljom iz koje vu훾e podrijetlo i u kojoj u탑ivao ogromnu popularnost.

Svijetu je poslao sliku zagreba훾ke stvarnosti koja je tog dana izgledala kao filmski set za neki ratni film.

Da je Stipe radio na vlastitoj promid탑bi u odsutnosti od borbi i nije neka tajna, no mnogi su se nemalo iznenadili “gangsta lookom” koji je osvanuo na njegovim dru큄tvenim mre탑ama.

Prvak na fotografiji izgleda totalno egzoti훾no 큄to mu je sve samo ne svojstveno.혻 S tetova탑om preko torza, golim prsima, lancem oko vrata i tigrom uz bijesnu pilu u pozadini, Stipe se predstavio u novom ruhu.

Tko zna, mo탑da nakon borila훾ke karijere dobije ponudu i za filmski anga탑man.

SUPERDVOBOJ SE ODGA휂A PO REKORDNI PETI PUT? ‘UFC tra탑i zamjenu za Fergusona’

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

5 players and 2 coaches of Barca got sick with coronavirus. There were no symptoms (RAC1)
Liverpool can allow Brewster and Wilson to remain on loan at Swansea and Bournemouth until the end of the season
Everton can offer 30 million euros for Allan
Arsenal offered Aubameyang a contract until 2023, the salary is the same – 12 million euros
Inter demands 90 million euros and a player for Lautaro. Barca's latest offer: 60 million plus Vidal and Semedu
Southampton have agreed a new 4-year contract with coach Hasenhüttl
Willian's agent: he wants a 3-year contract. Chelsea's policy is to renew for a maximum of 2 years