Croatia

'GLAS ZA PLENKOVIĆA JE GLAS ZA IMOVINSKI POKRET' Bernardić u velikom intervjuu kritizirao šefa HDZ-a: 'Zbog njega nije napravljena nijedna reforma'

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić dao je veliki televizijski intervju za N1 televiziju. Predvodnik Restart koalicije pričao je o izborima, listama, premijeru Plenkoviću, ali i eventualnim potezima koje će povući ako pobijedi na izborima.

- Očito je to Plenkovićeva i HDZ-ova taktika u očaju i panici od gubitka izbora da napadaju SDP i mene osobno kada su rekli da je glas za Škoru glas za SDP. To je pokušaj Plenkovića da vrati dio desnih birača koje mu je oteo Domovinski pokret. Jasno je da je glas za Škoru glas za Domovinski pokret, a glas za Plenkovića je glas za Imovinski pokret i korupciju koju smo mogli gledati u četiri godine.

- Ono što je jasno da je u svojim izjavama neodlučan, kontradiktoran, pa tako čujemo da će se ukinuti zabrana rada nedjeljom, a on je osobno za zabranu rada nedjeljom, opet se ne može odlučiti, rekao je Bernardić i dodao da se zbog njegove neodlučnosti nije u Hrvatskoj napravila nijedna reforma.

- Da su htjeli u četiri godine donijeti zabranu rada nedjeljom, to bi donijeli. Ovako je to očajnički pokušaj da se dodvore Crkvi i vrate dio desnih birača, smatra šef SDP-a.

USKORO OPŠIRNIJE

Football news:

Bastian Schweinsteiger: Bayern – super team. It can win the Champions League after Liverpool's relegation
Camavinga will choose real if there is an opportunity to leave Rennes in the summer
Nagelsmann about selling Werner: It's as if Lewandowski has gone from Bavaria. No one will be happy
Marotta may leave Inter at the end of the season. He is not happy with the pressure at the club
Lionel Messi: Football, like all life, will never be the same
Napoli does not want to sell Milik to Juventus and is ready to make a discount to Arsenal
Jordan Henderson: Liverpool still have work to do. We want to win as many matches as possible