Croatia

GOLOGUZE SE SNIMALE POKRAJ CRKVE! Mještani se zgrozili te ih otjerali: Oglasio se i svećenik

Foto: Profimedia

Mje큄tani Rtine u Op훶ini Ra탑anac pokraj Zadra do탑ivjeli su 큄ok u utorak oko 18 sati kada su ispred crkve sv. 힋ime ugledali gole mlade 탑ene, prenosi Zadarski.hr.

Kao od 쐌ajke ro휃ene pozirale su fotografima na crkvenim vratima, 큄to su mje큄tani prekinuli glasnim negodovanjem nakon 훾ega su se umotale u ru훾nike i dale u bijeg.

“Bile su potpuno gole i jedva punoljetne. Uvijale su se oko stupova crkve i gole stajale na vratima. Nije nam bilo jasno 큄to se doga휃a”, opisali su mje큄tani nesvakida큄nji prizor koji su ugledali nakon 큄to su taj dan glavnom cestom prolazili kraj crkve.

“Taman je prestala padati ki큄a. Sve se odigralo brzo. Kraj crkve su stajale dvije potpuno gole jedva punoljetne 탑ene, nisu imale vi큄e od 20 godina. Iza큄li smo ih iz automobila i pitali mu큄karce koji su ih snimali 큄to tu rade. Djevojke su se odmah pokrile ru훾nicima, a onda su ubrzo svi sjeli u automobil i pobjegli. Ne znamo tko su bili i kojim povodom, ali smo vidjeli da je automobil bio poljskih registracijskih oznaka“, ispri훾ali su Rtinjani.

탐upnik 탑upe od Ru탑arija don Filip Kucelin rekao je kako ga nitko nije obavijestio o takvoj vrsti incidenta ispred crkve sv. 힋ime u Rtini.

“To je na큄a filijalna crkva, na osami. Uvijek je zaklju훾ana osim kada se tamo odr탑avaju mise. Osobno me o takvoj vrsti incidenta nitko nije obavijestio, tako da ne znam 큄to je bilo i jeli se to dogodilo. Taj dio nije pokriven video nadzorom kao 큄to je na큄a glavna crkva Gospe od Ru탑arija u Ra탑ancu. Mogu re훶i samo da se ljeti sva큄ta doga휃a“, rekao je 탑upnik.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

We continue to collect the best team in history. Now the right-wing defenders of the
Ryan Giggs: It may be 15-20 years before the Manchester United title
Galaxy fired head coach Skelotto
Gattuso about 1:0 Sociedad: match depended, decide whether Napoli the task of advancing to the playoffs the Europa League more than half
The fall of the Portuguese, whom Cristiano put above himself. From Chelsea and Mercedes in 16-to viewing in Kuban and term for drugs
Juve are in talks with the sacked Sarri to terminate their contract. The coach received 5.5 million euros a year
Fonseca Pro 0:0 with CSKA Sofia: The quality of Roma's game in Serie A is different, but that's normal. Rotation is needed