Croatia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ida Prester podijelila sastavak sina Roka: ‘Moja mama jako puno radi na mobitelu’

Foto: Instagram

Pro훾itati prvo pismo svog djeteta ili prvi 큄kolski sastavak u kojem dijete potpuno iskreno opisuje oca ili majku, mnogim je roditeljima jedna od najljep큄ih uspomena. Nova 큄kolska godina donijela je i jednu posebnu uspomenu Idi Prester.

Umjetnica se pratiteljima pohvalila sastavkom kojeg je za doma훶u zada훶u napisao njen sin Roko, a u njemu je dobio zadatak opisati upravo Idu.

“Mo탑emo mi pri훾ati 큄to ho훶emo…”

“Prili훾no objektivan opis, zanemarimo poznata. Djeca sve vide i sve ku탑e, mo탑emo mi pri훾ati 큄to ho훶emo”, napisala je ponosno i podijelila sastavak sina Roka.

“Moja mama ima plavu kosu, tirkizne o훾i i ve훶inu vremena je nasmijana. Voli se 큄minkati, ali ka탑e da je 훾ovjek lijep i sa 큄minkom i bez nje. Voli nositi svakakvu odje훶u, ali pretpostavljam da najvi큄e voli nositi nao훾ale, crvenu haljinu i zelenu tvrdu torbicu nalik na dragulje. Moja mama ne voli igrati nogomet, ali moj brat Rio i ja ju nekad natjeramo. Jako puno radi na mobitelu, ali kada ima slobodan dan onda igramo dru큄tvene igre. Jako voli pjevati jer je poznata pjeva훾ica i napravila je negdje oko 80 pjesama. Za kraj volim svoju mamu i ostalu obitelj vi큄e nego sve na ovom svijetu”, napisao je Roko.

U komentaru se javila glumica Nata큄a Janji훶 Medan훾i훶 kojoj je pa탑nju privukao dio u kojem Roko pi큄e: “Al puno radi na mobitelu”, a Ida joj je odmah poru훾ila: “Tak’ je, kak’ je”.

Ida Prester kuma na beogradskom Prideu: Jedan detalj mnogima nije promakao

Podsjetimo, sa suprugom Ivanom Ida je u braku 10 godina, a zajedno imaju dvojicu sinova.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.