Croatia

Igrač Crvene zvezde žestoko prozvao Srbe i otkrio problem: Prošlo je 30 godina!

Njegov intervju nije prošao nezapaženo kod naših susjeda jer je Tomané prilično otvoreno pričao o problemima za koje smatra da se ne rješavaju u Srbiji

Tomane
Tomane
Foto: Press Association/PIXSELL

Pogledajte galeriju 1/4

Tomané je portugalski nogometaš i aktualni napadač Crvene zvezde koji je prošlog ljeta stigao u Beograd, a sada se nakon pola godine medijima u rodnom Portugalu odlučio otvoriti i otkriti kakvi su mu dojmovi nakon što je više od šest mjeseci u glavnom gradu Srbije. 

Nestrpljivi Bili su Dinamovo blago, pa otišli za milijunima. Mnogo ih je 'propalo'

Njegov intervju nije prošao nezapaženo kod naših susjeda jer je Tomané prilično otvoreno pričao o problemima za koje smatra da se ne rješavaju u Srbiji. 

- U Portugalu se igra otvorenije nego u Srbiji. Imamo taktički bolje trenere, a i broj naših trenera u svijetu ide u tome u prilog. I u Srbiji stvari idu na bolje što se toga tiče, ali problem je što samo četvero stranaca mogu igrati. To smeta kvaliteti nogometa - započeo je napadač koji je između ostalog komentirao i tamošnje navijače.

Sue Terry
Sue Terry
GORE DRUŠTVENE MREŽE Majka slavnog nogometaša u pornoskandalu!? Donosimo pravu istinu o snimci

- Naprave sjajnu atmosferu, posebno naši navijači na derbijima s Partizanom. Vole nogomet i prate ga. Crvena zvezda je veliki klub koji ima milijune navijača, veliku povijest, bila je prvak Europe, ali mislim da i navijači moraju mijenjati mentalitet. Ovo nije Zvezda od prije 30 godina, nije veliki igrač u Europi. Druga su vremena, Srbija je sada zemlja s poteškoćama... - poručio je Tomané koji je poručio kako je glavna razlika između Srba i Portugalaca - mentalitet

- U Portugalu stalno učimo kako bismo bili bolji. Zato smo i postali nogometna velesila, a u Srbiji nisu otvoreni za učenje od uspješnih stranaca. Dok to ne naprave neće napredovati - iskreno je rekao Portugalac, prenosi Alo.

>>> Pogledajte druženje igrača Dinama i misica