Croatia

Kino dvorane će biti zatvorene do sredine 2021., predviđa financijski analitičar

Doug Creutz je financijski analitičar iz američke investicijske banke Cowen koji pokriva medijski sektor i sektor zabave. Govoreći o tome kako će pandemija koronavirusa utjecati na pad vrijednosti dionice trenutno najveće svjetske filmske kompanije Walt Disney on je naveo da će utjecaj pandemije na filmski biznis biti duži no što se očekivalo.

„Očekivali smo da će širenje virusa COVID-19 biti u najvećem dijelu zaustavljeno te da će pravila socijalne distance biti omekšana do kraja 2020. godine. Sada znamo da te rokove moramo produžiti barem do sredine 2021. godine. Situacija je vrlo fluidna i ne odbacujemo mogućnost da će utjecaj pandemije trajati i duže“, izjavio je Creutz.

Uslijed toga, on ne očekuje da će se u ovoj fiskalnoj godini prikazati novi filmovi u kinima, s time da treba reći da fiskalna godina završava 30. rujna. „Očekujemo da će većina kina u Americi biti zatvorena do sredine 2021. godine, dijelom i zato što filmske kompanije neće biti zainteresirane za prikazivanje njihovih najvećih hitova u vrijeme kada će biti ograničen broj posjetitelja u kino dvoranama“, dodao je Creutz.

Komentiraj

Football news:

Abidal may be dismissed from Barca after Setien. He supports the coach even after 2:8 from Bayern
The city has finally raised a star of its own. Pep calls foden the main talent of his life and is looking for an optimal position for Him
Emre belezoglu finished his career at the age of 39
Barcelona has spent almost a billion euros on transfers over 5 years. That's who the money went to
Andreas Pereira is ready to leave Manchester United. The midfielder is Interested in Benfica, Spanish and Italian clubs
Barca presidential candidate Font about 2:8 from Bavaria: Humiliation. No need to prolong the agony, Bartomeu-resign
Frankie de Jong: Barca have a lot of problems, the match with Bayern showed that. A lot of things need to change