Croatia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Luka Veljković pripremio pjesmu na korejskom: Šarmirao je žiri glasom i energičnim plesom...

Četveročlani žiri - Tonči Huljić, Severina, Nika Turković i Filip Miletić u potrazi su za novom hrvatskom zvijezdom, a talentirani kandidati spremni su za borbu za 50.000 eura

Nakon zabavne prve epizode, kreće još jedna epizoda emisije 'Superstar'. Četveročlani žiri kojeg čine Tonči Huljić, Severina, Filip Miletić i Nika Turković, u potrazi je za novom zvijezdom.

Na prošloj audiciji prošlo je devet kandidata, a večeras ćemo vidjeti tko će uspijeti oduševiti stručni žiri.

Foto: RTL

Veselu večer otvorila je gimnazijalka Nikolina Kolman. Talentirana 17-godišnjakinja vješta je u izradi kolača, a usto je uspješna boksačica i u svojoj kategoriji prvakinja Hrvatske. Uz boks i kolače, Nikolina obožava pjevanje, a talent je, otkrila je, naslijedila od majke. 

Pred žiri je stigla samouvjereno, a uskoro je pokazala koliko je talentirana. Sjela je za klavir i izvela hit 'Flowers' pjevačice Miley Cyrus, a izvedbom oduševila žiri.

Foto: RTL

- Došla je, donijela nam cvijeće i emotivno nas prebila - komentirao je Tonči poslije Nikolininog nastupa. Filipu je demonstrirala i dio svojih boksačkih vještina, a on joj je dao 'DA', rekavši da mu se sviđa to što je pjesmi dala svoj pečat.

- Tako si ležerno to napravila, sjela za klavir i bila potpuno iznenađenje, to je to što se traži - zaključila je Severina. Žiri je Nikolini dao četiri 'DA' pa je djevojka prošla u daljnje natjecanje. 

Uslijedila je prava senzacija. Švicarac hrvatskih korijena, osebujni Luka Veljković glazbom se odavno bavi, pjevao je i u crkvi te na niz festivala.

- Imam tremu, ipak je Severina preda mnom. Nemam treme oko pjevanja, svoje bih pjevanje ocijenio desetkom. Moraš biti samopouzdan - poručio je Luka uoči nastupa te otkrio da se nada da će Severina imati pozitivan feedback. 

Foto: RTL

Uskoro ga je Severina pitala zna li, osim korejskog popa, i neke domaće stvari.

- Znam od Varnog paljka - Sve još miriše na nju - najavio je Luka i nasmijao cijeli žiri. No, otpjevao je sjajno i rasplesao pritom žiri pjesmom 'How You Like That' grupe BLACKPINK. 'Kakav si ti majstor, jedva čekam sljedeći put', poručila mu je Nika.

- Izrazi lica, obrve, sve... - nadovezao se Tonči kojem je Luka uzvratio da je upravo zbog Superstara dodatno sredio svoje obrve. Zaradio je simpatični Luka četiri 'DA', šarmiravši cijeli žiri.