logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

MALI LOŠINJ: Dani žalosti zbog ubijene tinejdžerice, osumnjičen Branko Rafajac

Mali Lošinj je u šoku. Svi tuguju za ubijenom 16-godišnjakinjom. Iz Srednje škole Ambroza Haračića su potvrdili da je ubijena djevojka bila njihova učenica, piše Index.

“Situacija u školi je jako tužna, svi su naša djeca”, kazali su u tajništvu škole, dodavši da učenici nisu dobili naputak da ne izlaze iz škole.

Na zgradi škole zastave su na pola koplja, a unutra su od lampiona napravili srce u i sredinu položili crvene ruže.

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak rekla je da će organizirati dolazak kriznog tima u srednju školu, kako bi pomogli učenicima i učiteljima.

Zbog današnjeg tragičnog događaja Grad Mali Lošinj proglasio je subotu i nedjelju danima žalosti.

Dani žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Gradske uprave te javnim ustanovama i trgovačkim društvima kojima je osnivač Grad Mali Lošinj. Na dane žalosti neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera na javnim mjestima.

Zbog ubojstva 16-godišnjakinje koju je ubo nožem nakon što je upao u kuću u kojoj su bile ona i njena majka uhićen je muškarac.

Riječ je o 41-godišnjem Branku Rafajcu (foto) koji se prije nešto manje od 10 godina iz Osijeka preselio u Mali Lošinj, piše Index.

Policija ga je privela i sumnjiče ga za počinjenje ovog kaznenog djela.

On je, sumnjaju istražitelji, s nožem u rukama upao u kuću u kojoj su bile majka i 16-godišnja kći. Prvo je naletio na majku L.T., na koju je nasrnuo nožem. Navodno je to učinio u potpuno rastrojenom stanju. Potom je ubio nesretnu tinejdžericu koja je pokušala obraniti majku.

Komentiraj

Themes
ICO