logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Mama Josipa Vodičke gledala show u suzama: 'Jako je bolno'

U jučerašnjoj epizodi showa 'Ljubav je na selu' prikazan je In memoriam za farmera Josipa Vodičku iz Požege. Preminuo je krajem siječnja, a RTL je video istaknuo kako je Josip bio srdačan, otvoren, prijateljski nastrojen prema svima i da je bio farmer koji je volio druženja i veselje. 

IN MEMORIAM Najtužnija epizoda 'Ljubavi na selu': Odali su počast Josipu...

- Ovo je lijepa gesta od RTL-a, ali to je sve toliko bolno. Ne možete to shvatiti dok vam se to ne dogodi, ne želim nikom da izgubi dijete. Jednostavno se ne mogu pomiriti s tim - rekla nam je jecajući njegova mama Ljiljana

Josip je bio vlasnik OPG-a u Požegi. Sam je brinuo o ovcama i svinjama. Imao je i voćnjak i zemlju na kojoj je sadio pšenicu, kukuruz, soju i suncokret. Mama Ljiljana govori nam kako je bio dobar čovjek te da joj smeta što sada o njemu najviše govore oni koji su ga najmanje poznavali.

- Josip je bio tako dobar čovjek, to je grozno. Najgore je što je iza sebe ostavio i dijete - dodala je. Josip je bio jednom oženjen, a za sebe je jednom prilikom rekao da previše radi i da je to bio jedan od razloga zbog čega se razveo nakon tri i pol godine braka.

Podsjetimo, Josip je preminuo 21. siječnja u poslijepodnevnim satima u 32. godini. Tužnu vijest potvrdio nam je njegov otac Damir.

- Bio je mlad. Samo je zaspao. Došla je Hitna pomoć, tri doktora su mu pokušala pomoći, ali nisu uspjeli - rekao je.

Themes
ICO