Croatia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Marko Kutlić i njegova ekipa su imali prometnu nesreću: 'Dobro smo prošli, moglo je biti gore...'

Hrvatski pjevač i tekstopisac nakon prometne nesreće pokazao pratiteljima kako su prošli te kako su on i ostali podnijeli tu situaciju

Na cesti A1 od Zagreba prema Splitu, pjevač Marko Kutlić (28) je sa svojim pratećim bendom doživio prometnu nesreću. Svojim pratiteljima na društvenim mrežama javio je da su svi dobro i da je unatoč tome uspio imati koncert u Zadru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedan od najljepših hrvatskih glasova, Marko Kutlić, otvorio je dušu u Velikom intervjuu i otkrio svoj težak period u životu, ali i luda iskustva s fanovima. | Video: 24sata Video

Na fotografiji Marko i ostali članovi njegove ekipe stoje uz ogradu na cesti dok je pored njih crni kombi kojemu je prednja strana oštećena. 

- Ljudi sve je dobro, Bogu hvala. Dobro smo prošli, moglo je biti puno gore. Živi smo i zdravi i u jednom komadu - napisao je Kutlić svojim obožavateljima.

- Zahvalan sam na ljudima pored sebe koji su unatoč stresnoj situaciji odlučili ispoštivati mene i vas i došli sinoć u Zadar. Hvala svima koji ste pjevali s nama, nadam se da ste na kraju uživali koliko smo i mi. Ljubim vas svih - dodao je pjevač. 

Na drugim fotografijama pjevač se zahvalio što su se svi zabrinuli te je dodao kako je bilo 'grdo', ali ipak je sve dobro završilo.

Foto: Screenshot Instagram

Čini se kako je riječ o lančanom sudaru gdje je nekolicina auta nastradala.

Foto: Screenshot Instagram

Pokazao je i svoje prijatelje kako su čekali da se situacija riješi.

Podsjetimo, Marko Kutlić je nedavno rekao kako podržava svoju bivšu djevojku Antonelu Đinđić (27). koja je također pjevačica. Glazbeni par bio je zajedno sve do rujna prošle godine.