logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Mladi farmer otkrio tužnu prošlost: 'Prva me djevojka varala, a nakon smrti majke i bake dalje sam morao sam'

Dušan je ispričao i jedno neugodno iskustvo koje mu se dogodilo prije nekoliko godina.

Foto: RTL

Pogledajte galeriju 1/3

Jedan od farmera nove sezone Ljubav je na selu Dušan Golubovac živi u rodnom mjestu Nikole Šubića Zrinskog, u selu Zrin, u kojem živi samo deset stanovnika.

LJUBAV JE NA SELU Najtužnija epizoda showa: Odali počast preminulom farmeru

- Do dućana ni ne možeš drugačije nego autom pa odem kad baš trebam. To je ili jednom u dva tjedna ili malo češće ako mi baš nedostaje nešto - otkriva Dušan koji se naučio brinuti sam za sebe nakon smrti majke i bake. 

- Uz mamu i baku sam naučio kuhati, a kad su one otišle, morao sam dalje sam. S tatom nisam u dobrim odnosima, a jedino koga imam su brat, snaha i njihovo dvoje djece koji žive u istom selu kao i ja - prepričava Dušan.

 | Autor : RTL Foto: RTL

Dušan radi na svom poljoprivrednom imanju na kojem ima ovce, koze i krave. A zimi kada je manje posla, mladi farmer vrijeme voli provoditi u kuhinji

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu
ljubav je na selu Marijana ušla gola u bazen, a jedna farmerica otkrila osjećaje prema drugom farmeru

- Znam mijesiti kruh, kuhati grah i odlično radim palačinke! - pohvalio se farmer koji je do sada imao 10-ak veza, a samo su dvije bile dulje.

- U prvoj me vezi djevojka varala, a o drugoj ni ne želim pričati. Tražim iskrenu, pozitivnu djevojku - priznao je Dušan.

 | Autor : RTL Foto: RTL

Mladi farmer ispričao je i jedno neugodno iskustvo koje mu se dogodilo prije nekoliko godina. 

LJUBAV JE NA SELU Peta sreća? Fatalna Ines ponovno u lovu na farmera: 'Muškarac mora znati što želi'

- Imao sam prije nekoliko godina bliski susret s vukom. Ja sam bio na biciklu, a on je stajao na brijegu i gledao me. Pobjegao sam glavom bez obzira. Pedalirao sam najbrže na svijetu iako sam bio jako umoran! - prisjetio se Dušan. Kako kaže, često ga je nakon toga znao susresti ponovno, no uvijek je bio u automobilu, piše RTL

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Themes
ICO