Croatia

MLADI NORVEŽANIN OKRENUO SE POLJOPRIVREDI. Nakon izbacivanja iz kluba mladi napadač odlučio se ispuhati na selu

Norve큄ki napada훾 Erling Haaland odmara se u kod ku훶e nakon prve polusezone u njema훾koj Bundesligi. Sude훶i prema posljednjim dvjema fotografijama na Instagramu, vi큄e radi nego 큄to se odmara.

Pro큄le nedjelje objavio je fotografiju kako u혻radnom kombinezonu dr탑i motornu pilu혻i spreman je ispiliti drvo. U srijedu je objavio fotografiju na kojoj혻sjedi na traktoru혻u njivi te je pritom gol do struka.

Na tu je fotografiju reagirala je i Borussia Dortmund:

“Ali moramo ponovno razgovarati o boji, Erling Haaland”, pi큄e na slu탑benom Twitter profilu Borussije, aludiraju훶i na plavu boju traktora koja je sli훾na boji dresova njihovih najlju훶ih suparnika Shalkea혻 a u sli훾noj혻 boji je bio i njegov kombinezon u kojem je i큄ao piliti drva.

Haaland je pro큄log vikenda morao biti udaljen iz no훶nog kluba, 큄to je izazvalo brojne reakcije po dru큄tvenim mre탑ama. Podsjetimo kako je snimljen u burnoj raspravi sa za큄titarom jednog no훶nog kluba u Stavangeru.

Razlog je bio pandemija koronavirusa, a sve je objasnio 큄ef za큄titarske slu탑be.

“Nije bio pijan. Sura휃ivao je i pokazao razumijevanje zbog cijele situacije nakon 큄to smo razgovarali. Zbog trenuta훾ne situacije s COVID-19 za큄titari su bili svjesni da 훶e nastati prevelika gu탑va oko njega jer 훶e ljudi htjeti autograme i fotografije s njim. Tako je i bilo i morali smo ga zamoliti da ode”.

Na tu snimku rasprave sa za큄titarima reagirao i njegov otac Alfie: “Idemo, Erling, natrag na posao. No훶ni 탑ivot u velikom gradu nije za tebe.”

NORVE힋KI STROJ ZA GOLOVE IZBA훻EN IZ KLUBA! Jo큄 nije poznat razlog ovog burnog izbacivanja!

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Fomin about career abroad: I don't plan so: in 20 — FNL, in 22 — RPL, in 24 — Europe. I move step by step
Mendes suggested Manchester United's Fati as an alternative to Sancho. Barcelona will not sell the midfielder and will extend his contract
Sevilla goalkeeper bunu about the 11-meter shot: he Coached a penalty with Ocampos. He is hitting the same way as Jimenez
Coach Porto conceição can change Conte at the head of Inter
Hans-Dieter flick: I Think Tiago should play in the Premier League. He wants a new challenge
Coutinho can play against Barca. The contract does not specify a ban on his participation in the match
The real life thinking about to return to Zeballos. The decision is up to Zidane