Croatia

'Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu'

Sina bivšeg nogometaša Igora Štimca policija je jučer prijavila za prekršaje protiv javnog reda i mira te prema članku 10. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. 

Naime, sin je došao ispred stana u kojem Igor živi na Žnjanu i bio je u alkoholiziranom stanju. Lupao je po vratima, a onda i fizički nasrnuo na oca i sestru koja mu je pokušala pomoći. Nakon što su zatvorili vrata stana, pokušao je preskočiti preko balkona i tako je slomio nogu.

Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL
PRIJAVLJEN ZA OBITELJSKO NASILJE Sin Igora Štimca napao njega i sestru: 'Pravio je majmunarije'

Njegova majka, Suzana Žunić Milačić, nekadašnja miss Jugoslavije, koja je s bivšim nogometašem bila u braku 19 godina osvrnula se na svom Facebook profilu na jučerašnje napise medija. Kazala je kako je njezin bivši muž Igor najbolji i najstrpljiviji otac na svijetu.

- Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu. Igora. Da, Igora, nemojte se čuditi...On im je podrška i prijatelj, katica za sve, uvijek dostupan, pun razumijevanja za njihove želje i probleme - napisala je između ostalog Suzana koja je sada u braku s bivšim košarkašem i trenerom Damirom Milačićem.

Zagreb: Suzana Štimac sa Damirom Milačićem pratila utakmicu Hrvatska - Švedska | Autor: Marko Lukunic/PIXSELL U društvu supruga Damira Milačića u veljači ove godine

 - ...stvari se dese, ne znaš ni kako se dese, nekad krene loše , nisi ni svjestan da je negdje neka rana proradila, misliš nije, al eto je, ne najavi se....al opet, iz ovoga ćemo izaći jači nego prije, vjerujte mi. Igore i Luka, oboje vas volimo, i znamo i znate da se volite, sve će ovo proći,....iza kiše dođe uvijek sunce - stoji u statusu Suzane  Žunić Milačić.

Football news:

Bale and Mariano Diaz missed real's two-way game as a precaution. The Welshman is overworked
Ex-coach of the Kazanka river Klyuyev can lead Dinamo St. Petersburg
Barca defender Miranda is of Interest to Borussia Gladbach, Juventus, Betis, Porto and PSV
Tataev was our best player in both games. The coach of mladá Boleslav on the own goals of Alexis
Gianni Infantino: I have Heard Interesting proposals about the salary ceiling, limiting the amount of transactions, creating a reserve Fund
Herta Darida's midfielder ran 14.65 km in the game against Borussia Dortmund. This is a Bundesliga record
Neuer on the action black Lives matter: We are tolerant, open to the world and there should be no barriers to this