Croatia

Nagomilali su se dugovi: Čekamo 9. lipnja i sjednicu Skupštine Grada Zagreba

Trenutačno s mladostašima od inozemnih igrača trenira samo Rumunj Cosmin Radu, koji ima dvojno državljanstvo. Miloš Ćuk čeka da Srbija otvori granicu, a administrativnih problema imaju i Amerikanac Alex Bowen i Rus Aleksandar Harkov

I dok su jugaši obnovili ugovore sa svojim glavnim karikama, sidrašem Lončarom i vratarom Popadićem, mladostaši, njihovi glavni rivali u borbi za hrvatski vaterpolski naslov, ne mogu im parirati na jednak način. Financijska situacija u klubu sa Save nii prije koronavirusa nije bila idilična, a sada se zakomplicirala.

ŠARENA OBITELJ Nakon obiteljske drame Igora Štimca, oglasila se i njegova bivša supruga! Evo što je poručila

– Želimo konsolidirati ekipu i posložiti momčad, ali nagomilali su nam se novi dugovi. Čekamo 9. lipnja i sjednicu Skupštine Grada Zagreba na kojoj će se, uz ostalo, raspravljati i o financiranju vrhunskog sporta. Tada ćemo vidjeti koliko ćemo dobiti – kaže direktor kluba Milorad Damjanić.

Trenutačno s mladostašima od inozemnih igrača trenira samo Rumunj Cosmin Radu, koji ima dvojno državljanstvo. Miloš Ćuk čeka da Srbija otvori granicu, a administrativnih problema imaju i Amerikanac Alex Bowen i Rus Aleksandar Harkov.

No, svi bi se trebali priključiti do 1. lipnja.

ISTETOVIRAO BOBANA I DRAŽENA Srbi ga žestoko napali zbog tetovaže Ante Gotovine: Htjeli su Veliku Srbiju, a sada...!

– Želja za kadrovskim jačanjem ima, ali moramo pratiti ritam plaćanja, da opet ne navučemo zakašnjenja. Svim našim strancima istječu ugovori, a Miloša Ćuka teško ćemo zadržati jer je, čini se, u Mađarskoj već pronašao novi klub – napominje Damjanić te procjenjuje da će igrački ugovori u novoj sezoni u Mladosti pasti za 20 do 30 posto. 

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Football news:

Bashkirov about life without a driver's license: he Loved Cycling. I will buy a highway and go on vacation to St. Petersburg, it is 1500 km
Angel Di Maria: I'm Glad I didn't move to Barca in 2017. I am happy at PSG
The wife of a Serbian from galaxy called for shooting rioters
Modric on how Mourinho criticised Ronaldo: Cristiano almost cried at half-time
Giorgio Chiellini: I came close to leaving Juve twice: to Real Madrid in 2010 and to Manchester City in 2011
Herrera on Neymar and Mbappe: PSG don't sell stars, they buy them
Enrique on the 2015 Champions League final: Told the team: the Worst thing that can happen is to be a Juve player in a match against Barca