logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Napokon je poznata Hopperova sudbina: Pogledajte prvi teaser za četvrtu sezonu serije Stranger Things

Jedna od najpopularnijih serija današnjice, Stranger Things, uskoro će dobiti svoju četvrtu sezonu. Obožavatelji diljem svijeta ostali su u neizvjesnosti na kraju prošle sezone jer je sudbina Jima Hoppera ostala "visjeti u zraku". "Gdje se on nalazi, je li uopće živ?", pitali su se mnogi, a sada smo napokon dobili i odgovore... 

Netflix je na samo Valentinovo objavio kratki teaser nove sezone naziva "From Russia with love" u kojem je otkriveno i da je Hawkinsov šef policije u Rusiji u zatvoru, što su mnogi i nagađali jer je treća sezona završena scenom u ruskom zatvoru i "Amerikancem". 

Hopper i Joyce uspješno su zaustavili ruski stroj, ali su zato Rusi napali i oteli Hoppera. Joyce, Eleven i ostala ekipa misle da je on mrtav, zbog čega su se i preselili iz grada kako bi se odmakli od tamošnje negative. 

- Uzbuđeni smo što službeno možemo potvrditi da je produkcija četvrte sezone Stranger Things u tijeku, a još uzbuđeniji najavljujemo povratak Hoppera! Iako nisu sve samo lijepe vijesti za našeg "Amerikanca" jer je on u zatvoru daleko od svojega doma, u snježnoj pustinji Kamčatke, gdje će se suočiti s opasnostima - i onim ljudskim, ali i drugim... U međuvremenu, u SAD-u se pojavljuje novi horor, nešto davno zakopano, nešto što povezuje sve. Četvrta sezona se formira u najveću i najstrašniju sezonu dosad, a mi jedva čekamo da i vi ostali vidite više. U međuvremenu, molite se za "Amerikanca" - napisali su u službenome priopćenju kreatori serije, braća Duffer. 

Datum izlaska četvrte sezone još uvijek nije objavljen, ali se očekuje da bi ono moglo biti krajem 2020. godine ili početkom 2021. 

Themes
ICO