logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Navojčeve avanture: 'Zapalio sam fasadu, došla je i policija'

U ovotjednoj epizodi HRT-ova talk showa '5.com s Danielom', kojeg vodi Daniela Trbović (56), gostovali su glumac Goran Navojec (49) i glazbenik Vlado Kalember (66). 

Daniela je Navojca najavila 'kao sjajnog tv i filmskog glumca do kojeg je teško doći jer stalno radi'. Goran glumi u seriji 'General' koja se trenutačno emitira na HRT-u, a sad je najavio novu TV seriju ratne tematike 'Nestali'. 

- Dobili smo stožernog narednika i imali smo obuku tri, tri i pol mjeseca. Svaki dan smo išli na streljanu. Maksimalno smo bili utrenirani. Tu je krenula preobrazba - rekao je Navojec, kojem je Daniela rekla kako nikad bolje nije izgledao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim toga, prepričao je i 'vatrene zgode' iz života. 

- Moj prijatelj Sanjin i ja, bili smo 4. ili 5. razred osnovne, otkrili smo tenis i igrali se, a iza robne kuće u Bjelovaru se prodavao, između ostalog, i namještaj. Bio je zamotan u velike kartonske kutije. Mi smo došli tamo i smotali smo nek papir i napravili smo kao neku 'vatrenu lopticu'. Mi smo mislili da ćemo moći s tim igrati, ali je to uletjelo u taj kontejner. Nastao je strahoviti požar. To je bilo prvi put da me policija dovela doma. A drugi put je bilo prije nekoliko godina, za jedan Badnjak. Moj sin me upozorio kao 'tata, nemoj to'. Radila se fasada na zgradi i ja sam kupovao one male petarde i taj mali zvrk je uletio u najlon te fasade. Došla su dva vatrogasna vozila i dva ili tri policijska. U svakom slučaju nemam sreće. Nemojte se igrati s vatrom - rekao je glumac.

Vlado Kalember, kojeg je Daniela nazvala 'ljubimcem žena', prisjetio se kako je na njegovim koncertima intervenirala i Hitna pomoć. 

- U ono vrijeme nisu bili LED reflektori i bilo je jako vruće. Svi smo bili jako znojni i mokri. Uđem u garderobu sav mokar, imao sam dugu kosu i dehidriran sam bio. I ulazi čovjek u bijelom, ja ga pogledam i on kaže 'pa i nisi neki frajer'. Ja kažem 'ti jesi', a on kaže 'doktor sam, imali smo 15 intervencija' - ispričao je

Pričalo se da su Srebrna krila snimala goli svoje albume.

- Istina je uvijek negdje blizu, ali nije tako. U jednim novinama je bio nekakav intervju i onda su nas pitali što je bilo na snimanjima. U to vrijeme su klime bile malo glasne pa su se morale gasiti tijekom snimanja, bilo je ljetno vrijeme i bilo je vruće u studiju. Ne znam tko, mislim da klavijaturist, bilo mu je vruće pa se počeo skidati. I mi smo mu vikali 'do kraja', i on je odgovorio 'može, ako ćete i vi'. I tako smo se skinuli do gaća - ispričao je Vlado anegdotu. 

Navojec je uz Geline 'prisavske dečke' otpjevao jedan medley hitova Srebrnih krila, a Vlado Kalember svoj stari hit 'Dolina našeg sna' i zadnji hit Srebrnih krila 'Je li ti žao zbog nas'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Themes
ICO