Croatia

Ne biste nikad rekli da djeca Angeline Jolie i Brada Pitta ovako žive! Ovo ne da je skromno, nego je skromnije i od većine običnih smrtnika!

Instagram

Uvjereni smo kako poznati, ali i njihova djeca 탑ive luksuznim 탑ivotom o kakvom mi mo탑emo samo sanjati, no to nije uvijek tako. Odli훾an primjer je Angelina Jolie koja svoju djecu odgaja kao da su obi훾ni smrtnici te ih u훾i pravim 탑ivotnim vrijednostima, a 훾ak i dok je Brad Pitt sudjelovao u njihovom odgoju, slijedio je Angelinin primjer.

Tako primjerice Angelina posjeduje vlastiti mini avion, no to ne zna훾i da djecu vodi na ekstravagantna, luksuzna putovanja. Dapa훾e, 훾esto putuju obi훾nim avionom i to sa svim ostalim putnicima ekonomske klase. Isto vrijedi i za druge velike doga휃aje u njihovom 탑ivotu, poput proslava ro휃endana i odlazaka u restoran, bez obzira na prigodu. Uvijek se odlazi na lokacije koje imaju pristupa훾ne cijene, dok Angelina s djecom obo탑ava odlaziti u supermarket, 큄to 훶e re훶i da 훾esto hranu pripremaju sami kod ku훶e umjesto da istu spravlja neki slavni chef, bilo kod njih, bilo u restoranu. U supermarket odlaze i po higijenske potrep큄tine, 큄to zna훾i혻 da Angelia Jolie, ali i njezina djeca sami peru svoj wc i kupaonu. Brad je djeci 훾ak znao zadavati ku훶ne zadatke dok je 탑ivio s혻 njima poput pranja posu휃a i 훾i큄훶enja soba, dok je Angelina malo popustljivija oko ku훶anskih poslova. 혻힋to se pak ti훾e kupovanja odje훶e, ne tra탑e da se za njih posebno zatvore du훶ani, kao 큄to to 훾ine sve svjetske zvijezde, ve훶 kupuju me휃u obi훾nim ljudima i pritom moraju paziti na bud탑et, a nekad moraju i dati novce za shopping od vlastitog d탑eparca. 힋tovi큄e, 훾ak se i na crvenom tepihu znaju pojaviti u komadima koji su ko큄tali svega par stotina kuna. Angelina ih ne poti훾e da nose dizajnersku odje훶u, iako naravno smiju nositi komade koji su u trendu.

Jolie Pitt djeca tako휃er obo탑avaju odlaziti u popularni Starbucks, kao i u objekte brze prehrane, ba큄 poput njihovih vr큄njaka. K tome, djeca obo탑avaju pse i sami ih 큄e훶u, umjesto da su za to anga탑irani 큄eta훾i pasa kao kod ostalih slavnih imena. 혻Op훶enito se jako puno kre훶u me휃u obi훾nim ljudima i nikad ne tra탑e da se odre휃ene lokacije zatvore samo za njih, a zanimljivo je da ih na neke aktivnosti, poput onih sportskih vozi sama Angelina, ba큄 kao 큄to to 훾ine sve obi훾ne mame. Angelina ih k tome poti훾e da rade i daju novce u humanitarne svrhe, a kada se pojavljuju u javnosti tra탑i od njih da budu pristojni i da se lijepo pona큄aju.

Koliko su djeca Jolie Pitt skromna, svjedo훾i i 훾injenica da najstariji Maddox vozi stari auto koji si mo탑e priu큄titi bilo koji prosje훾an Amerikanac, a da je Angelina mama kao i svaka druga, svjedo훾i pak 훾injenica da je toliko plakala kada je Maddox odlazio na studij u Koreju, da je Maddoxu bilo neugodno 큄to ispred 훾itavog kampusa ba큄 toliko ‘drami’.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Jota has 8 goals in his last 8 games for Liverpool
Powerful cyber attack on Manchester United: hackers blackmail, and the state threatens a fine (up to 18 million) for leaking data about fans
We want to get to know you better - please complete this questionnaire and tell us what other sports media you read!
Pavel Zanozin: At Utkin and Maslachenko was a bit of a strained relationship. Vasya became the editor-in-chief of NTV-Plus, there was jealousy
Messi, de Jong and Busquets - in Barcelona's bid for the match against Osasuna
Klopp on Wijnaldum: I want him to stay. But nothing has been decided yet, everything is possible
I didn't see the greatness of Maradona at all. But I can't stop thinking about it