Croatia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Nikolina Pišek oprala i isfenirala mrtvu mačku: Susjeda je doživjela neslućenu traumu

Foto: Facebook/Nikolina Pi큄ek

Popularna voditeljica Mia Kova훾i훶 ve훶 15 godina vodi lifestyle emisiju Nove TV ”In magazin”, a pa탑nju je privukla i zanimljivim podcastom ‘Fakap’ s Idom Prester.

U razgovoru za Jutarnji prisjetila se anegdota iz ‘In magazina’ te je otkrila kako je zbog Danijela Popovi훶a pala sa stolca.

Daniel Popovi훶 pogodio visoki tan, a Mia pala s kau훾a

“Jednom je u sklopu Petkom s Petkom gostovao Daniel Popovi훶 i u탑ivo je izveo svoju pjesmu “Kao da ne postojim”, gdje glasom pokriva 훾etiri oktave i kad je u studiju pogodio visoki ton, ja sam doslovce pala s kau훾a. Sre훶om, kamera u tom trenu nije bila okrenuta prema meni. Bilo je raznih situacija i trebalo bi ih se prisjetiti i staviti na papir”, otkrila je Mia.

Foto: Screenshot/YouTube

Iako ‘Fakap’ nije toliko dugog vijeka, ista je privukla veliku pa탑nju upravo jer je Mia s Idom uspjela iz doma훶ih zvijezda izvu훶i najsramotnije 탑ivotne situacije, a neke 훾ak nisu bile za 큄iru publiku.

Jutarnji 큄ok

“Jednu anegdotu nismo pustili jer smo se bojali da se ne bi krivo protuma훾ila, pa smo radije i큄li s lak큄ima. Ida zna biti kraljica u tim stvarima, ali njen i moj favorit definitivno je bio onaj Nikoline Pi큄ek koja je zabunom oprala mrtvu ma훾ku. Bila je to fenomenalna pri훾a”, zapo훾ela je Mia i nastavila:

Foto: Instagram

“Negdje su iznajmili ku훶u i susjedi su imali ma훾ku, a oni su do큄li s naizgled opasnim psom koji je idu훶e jutro donio u zubima mrtvu ma훾ku punu zemlje. Nikolina je mislila da je se pas do훾epao i ubio je. Bila je u drami i uzela ma훾ku, oprala je, pofenirala i vratila tako mrtvu susjedi. Idu훶i dan joj se susjeda po탑alila kako su ljudi grozni, da ne razumije tko mo탑e biti takav da iskopa mrtvu ma훾ku i vrati je opranu i isfeniranu. Suluda pri훾a”, opisala je Mia Kova훾i훶 i istaknula kako se nada da 훶e uskoro gledateljima pru탑iti nove epizode ‘Fakapa’.

Nikolina Pi큄ek komentirala 힋prajcovu ‘vru훶u’ fotku: Njegova Lidija ‘na aparatima’

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.