Croatia

Nikolina se okružila sestrama: 'Sve preboliš i zakopaš u sebi'

Konobarica Nikolina Tutić (31) iz Svete Nedelje ljubav nije pronašla u drugoj sezoni showa 'Gospodin savršeni', kao ni prvoj sezoni 'Braka na prvu', ali sada je pokazala kako zbog toga previše ne očajava. Okružila se sestrama Kristinom i Pamelom te, kako tvrdi, razmišlja samo pozitivno. 

NAPRAVILA KAVU ZA 24SATA Nikolina uživa iza šanka: Htjela bih se povući iz javnog života...

POGLEDAJTE VIDEO: 'Nikolina ima sestru blizanku'

- I što ti je život? Par koraka naprijed... par unazad. Čudo razmišljanja, prevrtanja događaja i prozor pun uspomena. Šaka smijeha, šaka suza. I sve to nekako preboliš i zakopaš duboko u sebi. Čekanje na nešto novo i odlazak u sasvim neki drugi, nepoznati svijet. Snađe se čovjek nekako i navikne na sve. To ti je život. Prolazi i ne okreće se - nemojte ni vi - komentirala je Nikolina.

Njoj u showu nije uspio eksperiment braka s Adamom Kromerom (33). On se zaljubio u kandidatkinju Gordanu Marelli (38) s kojom će u ljetnom terminu dobiti bebu.

Nikolina im je poželjela sreću, a ona, kako nam je otkrila, trenutno ne razmišlja o ulasku u novi reality. Posvetila se konobarenju, a ponuda muškaraca joj ne nedostaje. Inbox joj je, kako kaže, krcat. 

- Savjetovala bih ženama koje žele pronaći muškarca u showu da budu spremne na sve te da je takvo iskustvo u jednu ruku avantura, a u drugu samo još jedno veliko i zanimljivo životno iskustvo koje će ih obogatiti. Ljubav se ne traži, ljubav se dogodi, a može se dogoditi kada se najmanje nadaš - zaključila je Tutić. 

Football news:

Fans of Pilsen hung out in the car theater: watched the guest match, celebrated the restart and the victory
Players and coaches of the club from California call the fans every day: congratulations, advice and just chat. Very heartfelt!
Lampard will discuss the player's return to training with Kante, but the club will not press the Frenchman
Arsenal and Tottenham want to sign Willian for free. Clubs don't have money for transfers
In the NPL, the coronavirus was detected in 4 people from three clubs. We conducted 1,008 tests
Chelsea wants to buy a midfielder Barahma. Brentford asks for 40 million euros for the Algerian
Bayer is ready to sell Bale for 50 million euros. The winger is Interesting to Manchester City