Croatia

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG ZAŠTO JE PROPAO VELIKI POSAO DINAMA: A sve je već bilo dogovoreno!

Photo: Profmedia

Benjamin Ku큄훾evi훶 iz 훻ilea je ve훶 stigao u Zagreb, obavljen je lije훾ni훾ki pregled i samo ga je jo큄 potpis dijelio od ugovora s Dinamom, koji je za njega Universidad Catolici trebao uplatiti oko dva milijuna eura.

Me휃utim, ugovor nije potpisan i 24-godi큄nji brani훾 se vratio u 훻ile. Njegov klub danas se oglasio priop훶enjem u kojem otkrivaju za큄to je transfer propao.

‘Ku큄훾evi훶 je dobio dopu큄tenje kluba da ode u Zagreb i kompletira eventualni transfer u Dinamo’, pi큄u u priop훶enju 훻ileanci pa nastavljaju:

‘Brani훾 je imao ozljedu gle탑nja zbog koje nije mogao igrati posljednje utakmice za klub. Tijekom treninga u Hrvatskoj, dok su detalji ugovora bili dovr큄eni, osje훶ao je ve훶u nelagodu od one koju je imao prije putovanja, 큄to je dovelo do zaklju훾ka da 훶e mu trebati malo du탑i period za prilagodbu od planiranog, a hrvatski klub trebao je igra훾a kojeg mo탑e koristiti odmah.’

‘Dinamo nije zbog toga isklju훾io njegovo dovo휃enje, ali Benjamin, njegovi predstavnici i klub zaklju훾ili su da nisu idealni uvjeti za provo휃enje transfera te da je najbolje da se Ku큄훾evi훶 vrati u 훻ile kako bi se podvrgnuo tretmanima ozlije휃enog gle탑nja’, zaklju훾uje priop훶enje Universidad Catolica.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Mitryushkin on the move to Fortuna: Germany is a country of goalkeepers. I can learn a lot here
Scott Micromini: There is no point in beating PSG if you don't play the same way with Leipzig
Alejandro Gomez: Have Ricica was the coronavirus, and he fell into a depression. Now everything is fine with him
Lyon wants to rent Griezmann and is ready to give Barca Depay for free in the event of a deal (Okdiario)
In the attack against Bayern, Nikolic can use the Hoffenheim technique-luring into the pressure and a long pass to the Alaba zone
Bayern - Loko-Utkin's first match as a commentator: insured Yevgeny Mayorov, set up in the corridor, after the return 0:5 joked about beer
Former Spartak goalkeeper Mitryushkin became a player of Fortune