Croatia

OVAJ SASTOJAK JE POSTAO HIT ZA ULJEPŠAVANJE: Sigurno ga viđate na policama svakodnevno, evo koje dobrobiti ima za kožu, kosu i zube!

screenshot

U zadnje se vrijeme na policama trgovinama sve vi큄e pojavljuju proizvodi koji sadr탑e aktivni ugljen. Iako je donedavno bio nepoznat kao preparat za uljep큄avanje, sve se vi큄e koristi, zato vam u nastavku donosimo njegove dobrobiti.

Aktivni ugljen 훾isti i smanjuje pore koje svakodnevno za훾epljuju toksini iz zraka, a u modernom stilu 탑ivota se ne mogu izbje훶i. Pozitivno djeluje na masnu i ko탑u sklonu pri큄ti훶ima jer povla훾i vi큄ak ulja iz ko탑e te je 훾ini glatkom i bar큄unastom na dodir.

Poma탑e i u borbi protiv akni. Aktivni ugljen je sastojak mnogih maski za lice jer dubinski 훾isti ko탑u, no ne smije se pretjerati s primjenom, 큄to je slu훾aj i sa svim ostalim preparatima za uljep큄avanje.

Kao sastojak 큄ampona, poma탑e u uklanjanju toksina iz kose koji je 훾ine te큄kom i be탑ivotnom Uz to joj daje i volumen, upravo iz tog razloga 큄to je osloba휃a od nepo탑eljnih tvari. Poznato je i kako aktivni ugljen izbjeljuje zube, zato na tr탑i큄tu postoje brojne paste za zube koje ga sadr탑e.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Nagelsmann victory over Istanbul: Not fully satisfied with the game Leipzig was fatigue, not the most effective pressure
Goalkeeper Brugge Croat about 2:1 with Zenit: We proved that we should not be considered outsiders of the group
Manchester United won again in Paris with a late Rashford goal. An unexpected hero - a 22-year-old reservist who has not been on the field since December 2019
Jurgen Klopp: first Oliver didn't see the moment, then VAR forgot the rules. And the consequences came only for van Dijk and Tiago
Favre on the defeat against Lazio: Dortmund lacked determination. We needed to play an outstanding game, and we didn't
Lampard on 0:0 with Sevilla: I think both teams are happy with the draw
Tuchel Pro 1:2 with Manchester United: PSG were not on the pitch in the first half. One of the worst games of the team