Croatia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ovako je stvarno izgledao Isus? Al na temelju Torinskog platna prikazao moćnu sliku Isusa

foto: Midjourney/umjetna inteligencija

Realisti훾an prikaz Isusa stvoren je pomo훶u generativne umjetne inteligencije i misteriozne katoli훾ke relikvije.

Umjetna inteligencija upotrijebila je Torinsko platno, relikviju na kojoj se nalazi osoba nakon muke i raspe훶a, a za koju se vjeruje da je Isus Krist, kako bi prikazala realisti훾an prikaz onoga kako je Isus mo탑da izgledao.

탐idov koji je fotografirao Torinsko platno: Mislio sam biti gotov za pet minuta, ali ono 큄to sam vidio me 큄okiralo

Slika koju je generirala umjetna inteligencija prikazuje 훾ovjeka s dugom kosom i bradom s otvorenim o훾ima i pogledom izravno prema van. Gornji dio njegova tijela je tako휃er vidljiv i on nosi ne큄to 큄to izgleda kao jednostavna tunika.

Prikazom umjetne inteligencije onoga kako bi izlgedao Isus, ako je njegova slika na Torinskom platnu, 혻vjerni훾ki je svijet odu큄evljen, no neki kriti훾ari govore kako se s platna ne mo탑e utvrditi Isusova boja o훾iju, du탑ina kose itd.

Torinsko platno

Torinsko platno je laneno platno od koje nosi blijedu sliku 훾ovjeka na prednjoj i stra탑njoj strani, a koje je desetlje훶ima inspiracija za brojna znanstvena istra탑ivanja koja uvelike zbunjuju znanstvenike i svijet.

Dugogodi큄nja istra탑ivanja Torinskog platna, koja su proveli znanstvenici iz razli훾itih podru훾ja znanja, pokazala su da ono nosi lik mu큄karca u dobi od 30 do 35 godina, visokog 178 cm i te큄kog 79 kg, koji je imao bradu i dugu kosu, sna탑ne i proporcionalne gra휃e tijela i lijepih semitskih crta lica. Taj je 훾ovjek bio izlo탑en stra큄nim mu훾enjima bi훾evanja, okrunjen trnjem i raspe훶em. Po cijelom tijelu koje se ocrtava na platnu vidljivo je 훾ak 600 rana i raznih ozljeda, te je prona휃ena krvna grupa AB koja je prisutna i u drugim, znanstveno istra탑ivanim euharistijskim 훾udima diljem svijeta. >>>vi큄e na vjera.hr

Znate li 큄to je Isus rekao o Torinskom platnu jo큄 1942.? ‘Da se ne bi izgubili, da ne postali slijepi’

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.