Croatia

Ovo su najčešće pogreške koje muškarci rade u krevetu, čak i oni iskusni

Problemi u krevetu sve su češći u današnje vrijeme, ali samo nekolicina muškaraca odluči potražiti stručnu pomoć. Seksualna terapija pomaže pri rješavanju tih problema, a ne uči vas, kako većina muškaraca priželjkuje, novim tehnikama i trikovima kako zadovoljiti svoju partnericu, piše PsychologyToday.

Pogledajte kako Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Seksualna terapeutkinja Laurie J. Watson objašnjava kako je najčešći uzrok problema u krevetu predodžba o tome kako bi odnos trebao izgledati. Evo nekoliko pogrešaka s kojima se suočavaju muškarci:

1. Misle da je partneričina manja želja za seksom znak da su oni neatraktivni i neprivlačni

Kada muškarac vidi privlačnu ženu, u njemu se budi seksualna želja te dolazi čak i do djelomične erekcije. No, kada žena vidi privlačnog muškarca, mala je vjerojatnost da će se dogoditi isto. Umjesto toga, ona će mu reći da dobro izgleda. Do toga dolazi je muškarcima seksualna želja ukorijenjena u njihovom tijelu, dok ženama treba mnogo više stimulansa koji potječu iz njihove mašte.

2. Frustracija zbog partneričinog sporog zagrijavanja

Iako bi se žene voljele brzo uzbuditi, poput muškaraca, njihova fiziologija jednostavno im to neće dopustiti. Ako je žena svjesna muškarčeve frustracije ili bijesa zbog toga, do uzbuđenja će doći još teže.

3. Vjeruju da dobar seks ovisi o njihovoj izvedbi 

Intimnost s partnerom može se narušiti ako se žena pretjerano zabrinjava o muškarčevoj erekciji i koliko će ona dugo potrajati. Ako muškarac teško dolazi do erekcije, on će morati dobro koncentrirati kako bi postigao vrhunac te ga to može fizički i emocionalno udaljiti od partnerice. Muškarac bi u tim trenucima ženi trebao šaputati na uho koliko je želi i koliko ga napaljuje. Ako dolazi do preuranjene erekcije, partnerici je dobro reći da je to zato što se ne možete suzdržati jer je toliko seksi. I zapamtite, oralni seks može biti odlična zamjena za seks.

4. Prebrzi genitalni dodiri

Muškarci žele da se žene što prije uzbude, a kako oni vole izravnu stimulaciju genitalija, misle da njihove partnerice žele isto. Međutim, ako se prebrzo prijeđe na genitalne dodire partnerica nema dovoljno vremena za psihološku pripremu te se neće uzbuditi. Umjesto toga, potrebno ju je jedno vrijeme ljubiti i masirati cijelo tijelo.

5. Stimuliranje vagine umjesto klitorisa

Žena uzbuđenje osjeća tek kada se stimulira njen klitorisa, a ne vagina. U vagini će ugodan osjećaj nastati tek istezanjem i pritiskom. Zato muškarci, zapamtite da je ženama klitoris središte njenog seksualnog uzbuđenja.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Djelatnici pozivnog centra Hrvatskog Telekoma gotovo 2 mjeseca rade od kuće
Djelatnici pozivnog centra Hrvatskog Telekoma gotovo 2 mjeseca rade od kuće
OTKRIVAMO Kako je najveći hrvatski pozivni centar u rekordnom roku iz ureda preselio u domove agenata
Iznenadit će vas Znate li zašto muškarci varaju svoje partnerice? Nije sve zbog seksa
U dugoj vezi Čekati da se javi želja za seksom potpuno je pogrešno, seks treba planirati

Football news:

Real Madrid held a team training session for the first time since March
ESPN reporter: Arsenal did not offer Aubameyang a new contract
Lucas Vasquez: Real Madrid have 11 finals ahead of them. I hope we can win the title
Liverpool confirmed that they will finish the season in New Balance
Zlatan will return to Italy on Wednesday or Thursday for a routine check-up with doctors in Milan
Manchester United will try to buy Sterling if he leaves city. In the short list United – Sancho, Grealish and Rodon (The Independent)
Liverpool players got down on one knee in memory of the deceased Floyd George