Croatia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Partnerica Marka Babića tužila izdavačicu: 'Prevarila ga je dok je umirao'. Sad se i ona oglasila

Iako bih voljela iznijeti sve detalje ove situacije, iz poštovanja prema preminulom neću raspravu voditi na društvenim mrežama ili kroz medije. To pokušavaju riješiti naši odvjetnici, kaže izdavačica Jelena Kastaneti

U prosincu 2022. objavljena je knjiga 'Putovanje zvano igra' pokojnog Marka Babića, koji je u njoj opisao svoju životnu borbu protiv teške bolesti. Arhitekt i marketinški stručnjak, koji je preminuo u srpnju od posljedica sarkoma, knjigu je objavio u suradnji s izdavačicom Jelenom Kastaneti.

Foto: PIXSELL

Jutarnji list objavio je kako je životna partnerica Marka Babića Tina Biloglav, s kojom je imao dvije kćeri, Tonku i Lucu, podnijela kaznenu prijavu protiv izdavačice Kastaneti zbog sumnje da je tiskala i prodala više tisuća primjeraka knjige bez njihova znanja i time stekla dobit s jasnom namjerom prevare.

Zagreb: Jelena Kastaneti, hrva?ica, powerlifterica i književnica

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Jelena Kastaneti na Instagramu je objavila reakciju na tužbu i poručila da je zbog svega angažirala odvjetnika.

- Iako bih voljela, nakon svih ružnih optužbi koje su mi upućene, iznijeti sve detalje ove situacije, iz poštovanja prema preminulom odlučujem da ovu raspravu odlučujem ne voditi na društvenim mrežama ili kroz medije. To je pravni problem koji pokušavaju riješiti naši odvjetnici.

Ne mogu zamisliti koliko je gubitak Marka bio težak za njegovu obitelj, pa sam se stoga s najboljim željama krajem srpnja odrekla prava na knjigu u korist Markove partnerice i njezine izdavačke kuće ‘Studio Tinel‘, ne tražeći financijsku naknadu. Trenutno je u prodaji dostupna samo verzija knjige koju je nakon njegove smrti objavila Markova partnerica.

Molit ću za razumijevanje moga izbivanja s društvenih mreža. Već neko vrijeme emocionalno i fizički nisam dobro zbog opetovanog zastrašivanja, zbog čega ne mogu raditi i bila sam primorana potražiti psihološku pomoć. 

Vama koji volite moje knjige, vama koji znate tko sam, vama koji kritički promatrate sve što se plasira, vama koji ste tu kad mi je neizmjerno teško, puno mi znači vaša podrška - napisala je Jelena Kastaneti u objavi na Instagramu.