logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Poklonila svom mužu vožnju sa Šebaljem: 'Di ćeš bolje od toga'

Automobili, ćevapi i Šebalj, di ćeš bolje toga, rekla je Svjetlana Vraneša. Ona je suprugu Marku poklonila vožnju s legendarnim Šebaljem. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Svjetlana mi je slala poruku, željela je iznenaditi svog Marka i pokloniti vožnju sa mnom - rekao je Šebalj prije same vožnje.

Marko nije krio oduševljenje po dolasku na trkaču stazu. Kao par već godinama prate Šebalja i uživaju u svakoj epizodi serijala Zvijezde vrište koji se prikazuje na YouTube kanalu 24sata. 

- Supruga mi je samo rekla da se spremim i da me negdje vodi. Ja sam iste sekunde znao o čemu je riječ. Osjetio sam to - objašnjava Marko. 

- Oduvijek su nam automobili glavna tema razgovora. Zaljubljeni smo u njih i volimo brzinu, drift i adrenalin - rekla je Svjetlana dok je Šebalj jurio po trkaćoj stazi s njezinim mužem. Rekla je i kako je sigurna da Marka nije strah jer ga Juraj vozi.

- Mislim da mi je ovo vrhunac poklona za Valentinovo, jednostavno nemoguće je ovo nadmašiti - kaže supruga. Ovaj par je u vezi već 12 godina, a imaju i dvoje djece. 

Upoznali su se u jednom kafiću, a u prvih nekoliko pokušaja Marko nije uspio osvojiti Svjetlanu. Ipak, nakon nekoliko poziva na kavu otišli su na prvi spoj. Kao datum početka njihove veze uzimaju upravo Valentinovo 2008. godine. 

- Bila sam tvrd orah, tek nakon godinu dana sam prvi put izašla na spoj s Markom - objašnjava Svjetlana. 

Marko tvrdi da u braku podjednako voze automobil. Ipak, kada se radi o dužim putovanjima Marko ne prepušta volan svojoj izabranici.

- Imao sam prije automobil na zadnji pogon, a sada kada su tu obitelj i djeca morali smo uzeti nešto tome prilagođeno - odgovara Marko Šebalju na pitanje o tome preferira li driftanje i adrenalin na stazi. 

- Hvala ti ljubavi na ovom predivnom poklonu - rekao je Marko svojoj supruzi koja ga je dočekala odmah po završetku vožnje.

- Meni se jednostavno srce para, predivno - zaključio je Juraj Šebalj.

Themes
ICO