logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

PREDZIĐE RUKOMETA! Hrvatski bedem pred Šegom odoljeva napadima Norvežana

CROPIX

Hrvatska na poluvremenu vodi protiv favorizirane reprezentacije Norve큄ke koja je do sada na prvenstvu ubilje탑ila sve pobjede. Rezultat je 12:10!

Norve큄ka je zadnju prednost imala kod rezultata 4:3 a poslije izjedna훾enja i odlaska na 5:4 Kauboji ne ispu큄taju prednost koja je u jednom trenutku iznosila i tri pogotka prednosti (9:6).

Duvnjak je postigao jedan pogodak a Marin 힋ego je zabilje탑io 6 va탑nih obrana koje se mogu pokazati klju훾nima. Upravo su jake strane obiju mom훾adi nagla큄ene kao klju훾an faktor za prolazak u finale, odnosno njihova uspostava na terenu. To je u 1. poluvremenu po큄lo za rukom izabranicima Lina 훻ervara koji nisu dozvolili vanjskoj liniji Norve탑ana da se razma큄e.

Klju훾nim bi se tako휃er mogao pokazati po훾etak drugiog poluvremena kada treba 훶e trebati odoljeti napadima Norve탑ana kako bi se pritisak zadr탑ao na njihovoj strani. Tempo koji ima na큄 dana큄nji protivnik je u principu iznimno visok i traje u kontinuitetu tako da 훶e visoka razina koncentracije i htijenja bitu nu탑na da dana큄nje protivnika po큄aljemo u borbu za tre훶e mjesto, a Hrvatsku tamo gdje nas nitko nije vidio…

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Themes
ICO